24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Červená se line záře

31.12.2016
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

Červenou vídám v líčení jen na rtech. Málo kdy potkám na ulici slečnu, která by měla červené stíny či linku. Tahle barva je v líčení poměrně dost neoblíbená. Podle mě asi proto, že lidé nevědí, jak na ni. Nebo možná proto, že je těžko k sehnání.

Počkat, co když ji nikde neprodávají proto, že s ní lidé neumí a tudíž by ji nekupovali. A jsme u klasické hádanky – co bylo dřív kuře nebo vejce? A v kosmetickém světě se do téhle patové situace dostávám dost často. Proč se něco nevyrábí nebo proč se to vyrábí takovým způsobem, proč najdu v drogérii zářivě fialový stín, ale se zelenou mám smůlu...?
Proč jsou některé barvy tak strašně moc diskriminovány? Já když se podívám na tohle líčení, tak mi červená na očích přijde jako geniální nápad. Víte, jak moc miluju zběsilé tahy štětcem. Asi mě ta láska k abstraktním expresionistům z doby, kdy jsem studovala dějiny umění, nepřešla.Zkrátka vůbec bych se té červené nebála. Že prý dělá oči unavené... No nevím, jak vám, ale já si v tomhle looku unavená rozhodně nepřijdu, naopak, červená mě úplně nabila energií! Je to barva ohně, barva lásky, barva Vánoc! Tak proč ji, když jdu teď do drogérie, nikde nevidím?

Komentáře

Jana Hnilicová 05.02.2017 19:16

Nemám slov

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.