Kamufláž

24.04.2017
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

Možná to není šálek kávy každého z vás, ale já si miluju s makeupem jen tak hrát. Blbnout. Nemyslet, jen kreslit. A vím, že z toho nevznikne nic, v čem půjdu o hodinu později na nákup, ale to mi vůbec nevadí. Makeup vidím jako umění, chvilku relaxace. Úplně stejně jako mají někteří štětec, barvy a plátno, já mám stíny a obličej.

Nemyslím na nic, jen na barvy a textury. Zkouším různé nové produkty, štětce, techniky a kombinace barev. Buď to vyjde nebo to nevyjde. Tak jako tak to sundám. Ale aspoň budu pro příště vědět, že červená a fialová se k sobě božsky hodí. Dokonce i žlutá k nim nevypadá vůbec špatně. A to je přesně ta kombinace, kterou druhý den vytáhnu na párty.

 A bez tohohle hraní bych na to nikdy nepřišla. Nenositelné looky jsou fajn na fotky, halloween nebo instagram. Jenže ony mají větší přidanou hodnotu. Krom toho, že prověříte a zlepšíte vaše líčící schopnosti, tak máte možnost se nechat inspirovat.  Vzít si z looku jeden dva elementy, které aplikujete do běžného líčení. Může to být kombinace barev nebo textur a nebo i jen odvaha konečně vytáhnout ven fialovou. To už je jedno. Tyhle umělecké looky jsou jen zakamuflované běžné denní líčení, jen musíte umět hledat. Nebo tedy spíš chtít!

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.