24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Kouřové líčení s modrou linkou

30.04.2014
PetraLovelyHair
Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování :).....

Kouřové líčení je klasikou, kterou občas používá každá z nás, jak ale relativně nudné šedočerné odstíny oživit? Vezměte na to královsky modrou!

Vždy, když líčíte kouřové oči, je nutné,aby plet byla matná a dokonalá. Já jsem ji sjednotila makeupem, který na pleti vytvoří pudrový efekt.

Vezměte korektor a vyzmizíkujte kruhy pod očima a nakonec tváře zahřejte broskvovou tvářenkou. Já jsme použila krémovou, protože plet je již hodně matná, tak abych jí dodala život.

A vrháme se na oči, ty vystínujte odstíny šedé a černé, postupujte přitom od vnitřního koutku k vnějšímu a pořádně rozmažte přechody. Horní víčko doplňte černou linkou a spodní vnitřní linku rozzařte královsky modrou. Tento trik udělá váš pohled vyjímečným a očím dodá jiskřičky a nebudou působit tak fádně.

Řasy pokryjte dvěma vrstvami řasenky a dílo je hotovo :)! Já jsem tentokrát nepoužila ani lesk na rty,ale jen balzám, upoutat pozornost na oči je skvělé právě v případech, kdy máte například opar nebo máte úzké rty, či nažloutlé zuby. Všechny pohledy se totiž budou soustředit na ten krásný kouřový přechod a modrou na vašich očích :)!

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

PetraLovelyHair

Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování .....


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.