24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Barevné lakování leden + únor 2015

11.03.2015
PetraLovelyHair
Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování :).....

Zimní období se pomalu chýlí ke konci a já jsem pro vás během ledna a února vyzkoušela spoustu pestrých barviček laků na nehty, které mohou ozdobit vaše ručky nejen na konci zimy, ale právě i na jaře.

Texturované laky na nehty zažily svůj boom před dvěma lety, kdy je vyráběla témař každá značka. Některé firmy však přišly s inovací a novými odstíny laků s hrubým povrchem. Jejich výhodou je to, že skvěle drží a pokud je náhodou nenecháte úplně dokonale zaschnout, nějaký ten obtisknutý polštář se ve struktuře laku hravě ztratí. Já jsem pro vás vybrala dva odstíny, krásnou taupe, která se hodí absolutně ke všemu a klasickou vínovou, která bude in v každé sezoně.


I Dermacol přišel v poslední době s novinkovými odstíny laků One coat. Tyto laky mají vysokou krycí schopnost a proto vám ve většině případů bude stačit jen jedna vrstva. Já však pro dokonalý výsledek přesto doporučuji dvě a top coat, i když laky jsou hezky lesklé samy o sobě.

Zmrzlá růžová se stříbrnými odlesky je odstínem, který mne baví každou zimu a ujíždím si na něm.

Naproti tomu nenápadná šedá je barvou, která je natolik univerzální, že se hodí ke všem odstínům pleti i příležitostem, s šedou zkrátka nikdy nic nezkazíte.

Pokud byste měli problém s výdrží klasických laků, existuje už běžně alternativa gel laků, konkrétně Sally Hansen seženete v drogeriích DM. Tyto laky vydrží na nehtech 14 dnů v perfektní podobě. Proto vám určitě ušetří spoustu času a starostí. Já jsem v poslední době hodně nosila světle modrý odstín, který sluší jak bledým, tak opáleným rukám.

Také nude odstíny jsou sázkou na jistotu! Na jaře přibyly v drogeriích krásné nude barvy značek Essence a Catrice. Konkrétně ty se saténovým finišem mne zaujaly nejvíce. Ruce s nimi mají pěstěný, elegantní a luxusní vzhled.

Pokud bychom zabrousili do vod vyšší cenové relace, z poslední doby bych vám doporučila lak od Essie Big Spender. Je to překrásná studená, plná, sytá fialovorůžová. Kdykoliv mám tento odstín na nehtech, nesutále si ruce prohlížím, vypadá totiž naprosto dokonale a strhává na sebe právem veškerou pozornost.

Americká firma Milani si pro nás na jaro také připravila spoustu odstínů. Bohužel jejich laky nemají excelentní výdrž, zato se však mohou pochlubit snadným lakováním, dobrým krytím a nepřeberným množstvím překrásných odstínů, které z vašich rukou udělají šperky.

Jedním z pokladů je zamrzlá studená levandulová se stříbrnými odlesky. Na nehtech vypadá božsky, co říkáte?!

Červená je již vžitou klasikou, stejně jako francouzská manikúra. Ovšem najít ten svůj odstín bývá pořádná fuška. Já jsem našla dokonalou studenou červenou v lahvičce Red label. Pro ty z vás, které máte studený podton pleti, je tohle ta nekrásnější červená, díky modrému podtonu totiž neudělá z prstů opařené buřtíky , ale naopak podpoří porcelánový odstín pleti.

Jste- li milovnice fialové, potom určitě zbystřete, Ultra violet je totiž přímo božská tmavší fialová se spoustou fialových třpytek neposedně poletujích ve stejně barevném základu laku. 

Něžné růžové odstíny se vždy budou těšit oblibě a tento má kromě roztomilého názvu k sežrání i barvu. Velmi studená barbie pink rozveselí vaše ruce i mysl a slušet bude úplně všem!

A jsme zpátky u modré. Pokud jste její milovnice jako jsem právě já, toto je odstín, který by vám neměl chybět. Sytá a zářivá střední modrá dokáže být překvapivě elegantní a pro mne je modrá jednoznačně novou červenou ☺!

Přehlídku laků bych tentokrát zakončila barvou, kterou na nehtech příliš nevyhledávám. Nicméně nemohu zelené popřít její veselost a hravost a to, že k jaru neodmyslitelně patří!

Pokud se necítíte na tvávovou, lesní a podobné odstíny zelené, sáhněte po teal, která není tak nápadná.

Nebo si naopak dopřejte pastelovou hráškovou naředěnou bílou, na kterou už jen nakreslit kopretiny a přenést se v čase na rozkvetlou louku ☺.


Mějte se krásně a nezapoměňte mi napsat, jaký odstín je vašemu srdci nejbližší ♥!


 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

PetraLovelyHair

Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování .....


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.