24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Být fit je in!

Novoroční předsevzetí

11.12.2016

Každý rok stejná písnička? Ano to je…. Za pár dní zahájíme nový rok, tentokrát s číslem 7 na konci, že by to bylo znamení šťastného roku? Uvidíme, ale když si řekneme už teď, že rok 2017 bude úspěšný, tak to tak bude!

Celý článek

Jak si zpestřit běžecký trénink?

17.11.2016

Už vás nebaví „jenom“ běhat dlouhé štreky? Potřebujete něčím okořenit běh? Máme pro vás hned tři tipy: schody, kopce a skupinové tréninky.

Celý článek

Běžecký trénink s parťákem

15.10.2016

Zimní rána jsou šedá, tmavá a nikomu se nechce ven z postele. Víte, že byste měli jít běhat, ale postel je krásně vyhřátá a pro jednou se nic nestane. A následující scénář asi už všichni moc dobře známe, další ráno se také nic nestane a po čase už běhání upadne v zapomnění.

Celý článek

Proč je běh tak oblíbený?

15.09.2016

Ať chceme nebo ne, letní večery pomalu končí a brzy nám začne opravdový podzim. Dny se začnou krátit, teploty klesat a přibude deštivých dní. Ve většině z nás podzim vzbuzuje smíšené pocity, venku se nám v dešti být moc nechce, nemáme tolik energie, vstáváme do tmy a domů z práce chodíme za světel pouličních lamp. Na druhou stranu podzim trvá jen pár týdnu, jsme nabití energií z letních měsíců a ještě teď si živě pamatujeme, jak jsme horlivě hledaly návody jak být do plavek krásné a sexy.

Celý článek

Být fit je in!

Věčný relax není zdravý. Buďte s námi fit!

Zvol si téma, které tě zajímá

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.