24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Růžová horečka

07.09.2016
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

Že mám ráda růžovou nedokazuje jen třicet růžových rtěnek a fakt, že jsem kdysi nosila růžové vlasy, ale hlavně fakt, že kdykoli můžu vytáhnout růžovou na očích, bez váhání to udělám. A občas se nechám unést. Třeba jako dnes.

Ale dneska jsem k růžové přihodila oranžovou. To je jiná kapitola. Oranžovou samu o sobě moc nemusím nebo bych měla spíš říct nenosím tak často. Absolutně mě fascinují oranžové rtěnky, čím zářivější, tím lepší. Mám jich doma jen pár, ale strašně se mi líbí. Jen, jak už jsem řekla, moc je nenosím.
Oranžovou si ale nemůžu vynachválit jako doplňkovou barvu. Skvěle ladí právě k zářivé růžové. A když má ta růžová studené odlesky, vytváří spolu dokonalé kontrasty. Krásně vypadá i se zelenou, fialovou a kupodivu i s modrou. Oranžová pro mě zkrátka nehraje sólo.
Tohle líčení lze vytáhnout ven, pokud nosíte brýle, tak bych ani nic neměnila. Já ho tak nosím. Ale pokud jste na střídmější looky, tak jen růžovou tolik nenafukujte a vynechte tečky úplně nebo jen uberte na počtu. Ale podle mě skvěle líčení doplňují. Zvlášť ty třpytivé růžové a zlaté, které jsou vidět jen z některých úhlů.  Ale ty jdou přifařit ke každému líčení. Tak to zkuste!

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.