24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Zelené Alter Ego

02.02.2017
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

Zelená není z barev, které bych venčila často. Neptejte se mě proč. Nikdy jsem k ní zkrátka nepřilnula. A přitom mám doma minimálně čtyři zelené rtěnky a o stínech ani nemluvím. Ty by vyšly na celý šuplík. Ale zdaleka v nich nemám takové díry jako třeba ve fialových. A to těch fialových mám dvakrát tolik. Stále čekám na vysvětlení.

Zelená je barva mého alter ega. Tedy jednoho z mnoha. Mám pocit, že skoro každá barva a každé výraznější líčení reprezentuje nějaké mé druhé já. Ale jak zelenou nenosím tak často je pro mě vzácnější. Zelenou na očích nosím většinou v létě a na podzim. A pokud se nejedná o limetkovou, tak je to většinou ve chvíle, kdy mám takovou náladu bez energie. Zelená je mé druhé uťáplé já. A opět, neptejte se mě proč.

V kombinaci se žlutou je ale absolutně božská. A nemluvím tu o zlaté, tohle kombo důvěrně známe. Ale mluvím o krásné zářivé žluté, kterou mám na řasách. Jasně, oči tak nevyniknou, člověk s takovouhle řasenkou vypadá úplně jinak. Ale o to jde. To je podstata alter ega. Alespoň pro mě. Musím někdy udělat líčení s podobnou žlutou na víčku. Něco nositelnějšího. Ale to bychom tu mohli rozvinout stejnou teorii jako minule s červenými stíny – že takovou barvu sehnat je kumšt.
Takže já půjdu hledat takový stín, protože žluté u mě rozhodně samotný šuplík nemají. Haha. Zatím... A půjdu se na měsíc přesvědčovat, že pravé zelené nebo khaki musím nosit častěji. A ne že na oči hodím oblíbenkyni tyrkysovou a budu považovat misi za splněnou. Schválně si taky dejte nějaký takový cíl! Příště uvidíme, kdo ho splnil a kdo se flákal!

Komentáře

marie12345 02.02.2017 21:05

wowww!! parada

Jana Hnilicová 05.02.2017 19:16

Nádherná jako vždy

drews_beauty 06.02.2017 15:25

perfektné

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.