24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

ŽENY NA DOVOLENÉ

10.09.2016
Jak to vidí chlap?
Jak na typicky ženská témata pohlíží muži? Co se jim na ženách líbí a co naopak nemají rádi? Těšte se na spoustu chlapských názorů na to, na čem ženám opravdu záleží. :)

Pokud se chystáte pánové, ale i dámy, na dovolenou s nějakou ženou, připravte se na pár věcí, které platí skoro na všechny a skoro kdykoliv.

Žena si na dovolenou zabalí spoustu věcí, ale nakonec ze všeho oblečení použije třetinu. Ale ještě před odletem řeší, že 15 kg ji rozhodně nestačí!
 
V letadle bude chtít vždycky sedět u okýnka. Ovšem to, že venku je tma jak v pytli nebo celou cestu prospí, jí nejde vysvětlit. Přibližně tři měsíce před dovolenou od ní všichni okolo uslyší větu: „Je čas zhubnout do plavek!“ 

Přibližně týden před dovolenou pronese větu: „Tak tenhle rok už to asi nestihnu!“ 

První den dovolené na toto téma pronese: „Ostatní se na to taky vykašlaly!“. Pár dní na to to přehodnotí a sdělí: „Příští rok chci vypadat stejně jako tamhle ta v těch modrých plavkách.“  Ráno poté vidíte jak se cpe u snídaně a víte, že nejspíš ani příští rok to není reálné. 

Každá chce mít hezkou fotku u moře, takže všemožné pózy, v moři, v sedě, na pláži, v leže, se selfie tyčkou, na foťák, na mobil… a končí to klasickou fotkou „párků“ na pláži. 

První den se nechce hned spálit, takže říká, že to nebude s válením se na pláži přehánět. Večer už ovšem pláče, vypadá jak langusta a chce natřít záda panthenolem. Druhý den prý bude určitě ve stínu…. Nebude! 

Bude koukat na lidi co blbnou ve vodě a koulet očima. Ani ne za hodinu bude ta, co vbíhá do vody jak Pamela z Pobřežní hlídky. Pokud se s ní půjdete projít do města, obchůdkům se nevyhnete, ony na to mají prostě „šestý smysl“. 
V návaznosti na to koupíte možná pár zbytečností. A na letišti až bude u přepážky vyndavat z kufru oblečení, které celý pobyt neměla na sobě, bude říkat: „Proč jsem si to jen brala?!“ 
 
To je jen pár bodů o ženách a dovolené s nimi, ovšem pánové, vy se nesmějte! Občas ty naše nálady, povislý pupky a trenky do půl žerdi nejsou taky nic moc! A pokud napadá něco vás, napište to dolů do komentářů.

Jakub Grán z blogu Gran Jacob http://granjacob.blogspot.com.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Jak to vidí chlap?

Jak na typicky ženská témata pohlíží muži? Co se jim na ženách líbí a co naopak nemají rádi? Těšte se na spoustu chlapských názorů na to, na čem ženám opravdu záleží.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.