24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Ella Woodward: Zdravý úspěch

25.01.2017
Kamila Opl
Tipy pro zdravé tělo & hlavu okořeněné o inspirativní příběhy s pořádnou dávkou motivace.

Kdo se alespoň trochu zajímá o zdravý životní styl, jistě už někdy slyšel jméno Ella Woodward (nyní Mills). Pětadvacetiletá autorka blogu deliciouslyella.com již vydala čtyři kuchařky, otevřela dvě bistra a zvládla uvést na trh vlastní řadu zdravých potravin. To vše za necelých pět let.

Ellin příběh se začal psát roku 2011, kdy jí byla diagnostikována život velmi komplikující choroba, se kterou si sami lékaři nevěděli příliš rady. Doživotně měla užívat léky, které vlastně ani moc nepomáhaly, a tak se Ella rozhodla vzít svůj život do vlastních rukou. Začala studovat alternativní přístupy a zkoumala, jak dokáže tělo ovlivnit zdravý životní styl. Prakticky ze dne na den se stala bezlepkovým veganem a brzy se dostavily první výsledky.
Jelikož strava, kterou si zvolila, byla zpočátku poměrně jednostranná, založila si blog, kam zapisovala všechny své experimenty a recepty. Články si brzy našly své čtenáře a komunita kolem stránek se rychle rozrůstala. Lidé byli nadšení. Stejně tak Ella, která mohla po dvou letech od radikální změny životního stylu vysadit všechny léky a opět se těšit plnému zdraví.
Blogem příběh samozřejmě nekončí. Mobilní aplikace se zdravými recepty z roku 2014 se přes noc vyhoupla na první místo jako nejstahovanější. Na začátku roku 2015 vydala Ella svou první kuchařku, která se velmi rychle stala bestsellerem. O rok později spatřila světlo světa kniha druhá. Toto vše umožnilo úspěšné blogerce spolu s manželem otevřít v Londýně bistro a o pár měsíců později uvedli na trh první produkty vlastní řady potravin, které jsou k dostání po celé Anglii.
Mezitím v UK vyšly další dvě kuchařky, které čeští čtenáři napjatě očekávají. Dále Ella spolupracuje s firmou vyrábějící přírodní kosmetiku. Na instagramu překročil účet deliciouslyella začátkem tohoto roku hranici milionu sledujících. Nedávno manželé otevřeli druhé a pravděpodobně ne poslední bistro a pilně pracují na rozšíření řady potravin.  

Zdroj úvodní foto: deliciouslyella.com

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Kamila Opl

Tipy pro zdravé tělo & hlavu okořeněné o inspirativní příběhy s pořádnou dávkou motivace.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.