24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

LuLu a ....

30.11.2012
LuLu
Co o sobě říct? Jsem holka jako každá jiná, miluju kosmetiku, nákupy, ujíždím na kabelkách a náušnicích :-) Můj blog je toho všeho odrazem, ale vzhledem k tomu, že si platím sama školné, které sežere většinu mého rozpočtu, snažím se nacházet takovou kosmetiku, která nezruinuje a plní svůj účel :D

Ahoj :-) Napřed bych se Vám chtěla představit. Jmenuju se LuLu a tady na blogerkách jsem nová, ač jsem s úplně prvním blogem začala už před více jak 6 lety.

Za ty roky jsem se "vyvinula" a v současnosti jsem aktivní na dvou blogách. Tady se ale chci prezentovat svým blogem, který se zabývá hlavně kosmetikou a módou.

Co ještě říci úvodem? Snad jen, že doufám, že se Vám bude můj blog líbit :-)

A teď už to hlavní téma, které jsem si vybrala jako svůj první příspěvek tady na blogerkách. Tím je....

LuLu a rtěnky

Já a rtěnky spolu zatím nemáme moc dlouhodobý vztah. Cestu jsem si k sobě našly přibližně loni, když jsem začala chodit na novou školu. 

Postupem času se náš vztah stále prohlubuje, vyrážíme spolu čím dál častěji, ale ne pokaždé. Do školy je nosím řekněme tak 70:30 pro ano, ale během dne se jimi nedoličuji, takže jakmile se najím, napiju, obvykle náš vztah pro zbytek dne skončí. Ale chci na tom zapracovat.

Co se týče nejrůznějších akcí a vyrážení kdykoliv kamkoliv mimo školu, jsou mým doplňkem, který jde se mnou a na rozdíl od školy si rty na akcích doličuju :-)

Skladování řeším tak, že je mám v košíčku daném na toaletce. Vždycky stačí jen vytáhnout a vidím. 

Názorná ukázka toho, jak můj košík vypadá :-) Kromě rtěnek tam je i pár lesků, ale ty moc nepoužívám, takže Vám je ani ukazovat nebudu.

Ukázku rtěnek jsem si pracovně rozdělila na 4 skupiny.

První jsou ty, které 100% vím, kde jsem koupila. První 4 jsou Avon, další je zbytek od Oriflame a poslední je a Maybelline.

První mám hrozně dlouho, kdysi jsem ji dostala od maminky jednoho mého ex, která byla Avonlady. Rtěnky č. 3, 4 a 6 mám hodně ráda díky jejich přirozenému vzhledu na rtech.

Č. 3 je celkově můj největší favorit třeba do školy nebo když mám výrazné oči. Ale také ve dnech, kdy chci vypadat co nejpřirozeněji, což se poslední dobou děje čím dál častěji. U č. 4 se mi líbí aplikátor ve tvaru srdíčka :-) Jelikož ale používám na nanášení výhradně štětce, netuším, jak se s ním pracuje.

Další skupiny tvoří rtěnky, co nevím, kde jsem koupila, ale mají něco společného.

Ve skupině 2 to je černý obal.

Tady už jsou barvy, až na prostřední, velmi výrazné. Ke každodennímu líčení jsou použitelné, ale jinou aplikací, než méně výrazné. Já to dělám tak, že je "vklepávám" do rtů a následně rozetřu štětečkem. Rty získají hezkou barvu, ale nejsou tak výrazné.

Večer mi nedělá problém nanést je v plné kráse. Pochopitelně záleží, kam se chystám a jestli je to unositelné se zbytkem outfitu, ale většinou se to všechno spolu snese a mně nic nebrání v tom, užít si barvičky naplno :-)

Třetí skupinou jsou rtěnky tzv. stříbrné. Myslím, že jsem je koupila v Polsku, ale 100% jistá si nejsem.

Ze všech rtěnek tyhle používám nejméně, protože mi přijdou hrozně "suché" a rtech mi jakoby "hrudkovatí". A to se mi nelíbí.

Co se týče barevného provedení, to se mi líbí (jinak bych si je asi nekoupila). Jen škoda té konzistence, protože třeba ta naoranžovělá předposlední? Umím si ji představit u ne jednoho líčení. Ještě to s nimi zkusím za pomoci jeleního loje, ale moc šancí jim nedávám.

Poslední skupinkou jsou testery. Kdysi dávno, když jsem ještě prodávala Oriflame, jsem jich měla plný koš, ale teď už mi zbylo jen těchto 5.

I když to jsou opravdu mini testery, drží mi už dlouho a docela ráda po nich sáhnu. Mají hezké barvičky a na rtech jsou příjemné bez vysoušení.

Navíc se nejedná o barvy nikterak výrazné, tím pádem jsou vhodné i na denní nošení a párkrát se se mnou už podívaly do školy :-)

A to byla celá má sbírka rtěnek. Vím, že není nijak závratná, ale jak jsem psala, já & rtěnky si teprv vztah budujeme a nějak se začít musí :-)

Komentáře

Linda 26.02.2013 23:09

Taky se rtěnkama začínám

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

LuLu

Co o sobě říct? Jsem holka jako každá jiná, miluju kosmetiku, nákupy, ujíždím na kabelkách a náušnicích
Můj blog je toho všeho odrazem, ale vzhledem k tomu, že si platím sama školné, které sežere většinu mého rozpočtu, snažím se nacházet takovou kosmetiku, která nezruinuje a plní svůj účel


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.