24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Žlutá inspirace

12.12.2012
LuLu
Co o sobě říct? Jsem holka jako každá jiná, miluju kosmetiku, nákupy, ujíždím na kabelkách a náušnicích :-) Můj blog je toho všeho odrazem, ale vzhledem k tomu, že si platím sama školné, které sežere většinu mého rozpočtu, snažím se nacházet takovou kosmetiku, která nezruinuje a plní svůj účel :D

Dneska mám pro Vás inspiraci laděnou do žluta.

Mám ráda barvy a nehodlám se jich vzdávat v žádném ročním období. Sama nosím na podzim růžový kabát se žlutou kabelkou a když končilo léto, nakoupila jsem si barevné náušnice ve tvaru kytiček - můj osobní bojkot šedi podzimu a zimy :-)

Díky mé lásce k barvám bude proto i dnešní inspirace optimistiky laděná. Na blogu jsem Vám už předvedla červenošedou, teď se podíváme na černožlutou.

Na první pohled je vidět, která barva je dominantní :-) Žluté kalhoty jsou v tomto případě základním a dominantním prvkem.  O mé lásce k šátkům už jsem se na blogu také zmiňovala, takže jsem na něj nemohla zapomenout ani zde. Tím, že krk bude zakrytý jako šperky postačí náramek a náušnice. Přemýšlela jsem nad černou kabelkou, ale nějak se mi tam žlutá s decentním černým lemováním hodila víc.

Jelikož je žlutá sama o sobě výrazná a upoutávající pozornost, tričko jsem vybrala jednoduché černé s véčkovým výstřihem, ve kterém se hezky bude vyjímat šál. Robustnější černé boty osobně považuji za takovou třešničku na dortu.

A to je ode mne pro dnešek vše. Líbí? Doufám, že ano :-)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

LuLu

Co o sobě říct? Jsem holka jako každá jiná, miluju kosmetiku, nákupy, ujíždím na kabelkách a náušnicích
Můj blog je toho všeho odrazem, ale vzhledem k tomu, že si platím sama školné, které sežere většinu mého rozpočtu, snažím se nacházet takovou kosmetiku, která nezruinuje a plní svůj účel


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.