24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Líčení podle reklamy na řasenku Maybelline Rocket Volum´express

30.05.2013
PetraLovelyHair
Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování :).....

Modrá je sice dobrá, ale co se týká modrých stínů na oči,je třeba být obezřetné. Tohle líčení mne ovšem zaujalo na první pohled.

Zářivá modrá na horním i spodním víčku vás okamžitě praští do oka a modroočkám se oči úplně rozzáří, proto je dnešní líčení vhodné hlavně pro ně. Slušet bude ale i hnědoočkám a šedoočkám, zelenoočky by měly být s modrou opatrné a volit její jiné odstíny, které půjdou spíše do tyrkysovozelena.

Jak tedy na uhrančivý pohled modelky z reklamy na řasenku?

Já jsem nejdříve použila na celý obličej BB krém, aby plet hezky sjednotila, na kruhy pod očima  adrobné pupínky použijte korektor v barvě pleti, nebo o odstín světlejší.

Protože oči jsou velmi výrazné, nebudeme dnes používat žádnou tvářenku, pouze zvýrazníme kontury obličeje matným hnědošedým pudrem, či tvářenkou.

A nyní to nejdůležitější, vrháme se na oči. Místo báze jsem dnes použila tyrkysovomodrý stín Color Tattoo, kterým jsem nanesla na pohyblivou část horního víčka a na spodní linku spodního víčka. Pro výraznější odstín naneste na CC pudrové modré stíny, já jsem použila dva odstíny z paletky Immaculte od MUA, světlejší pouze do vnitřního koutku pro rozzáření pohledu a aby oko působilo více plasticky. Modrými stíny v podstatě celé oko orákujeme, pozor ale na perfektní přechody, protože jinak by celé dílo působilo jako monokl. Vezměte si štětec na blending a pořádně přechody rozmažte do ztracena.

Nyní přichází na řadu černočerná. Gelové linky od Lorealu jsem použila na vrchní víčko, skvěle drží, nerozmazávají se a jejich barva je opravdu uhlová. Stejně tak linka na spodní waterline je uhlově černá s použitím tužky stejné řady a výrobce.

Modelka má sice řasy přidělané ve photoshopu,ale ani my nepřijdeme zkrátka, nalepte si umělé řasy, které jsou poměrně husté a na řasy spodní i horní pak naneste dvě vrstvy řasenky, řasy musí být hodně výrazné!

A máme hotovo, už jen rtěnka, rty zůstanou zahaleny v nude odstínu, já jsem použila krásnou krémovou barvu od Catrice.

Na závěr celé dílo přepudrujte a můžete směle vyrazit :)! A nezapoměňte na černý lak na nehty, k tomuto looku se nic barevného, ani nude, nehodí ;).

Použité produkty:

  • Skin 79 BB cream Snail nutrition č. 1
  • NYX korektor porcelene
  • NYX Blush taupe
  • Catrice rtěnka Simply rosewood
  • Maybelline Color Tattoo Turquoise forever
  • MUA Immaculate
  • řasenka Rocket Volum´express Maybelline
  • tužka Loreal Super liner Silkissime
  • gelové linky Loreal Super liner Gel intenza
  • umělé řasy ELF natural
  • lak Nubar Noir

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

PetraLovelyHair

Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování .....


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.