24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Rita Ora – Black Widow Music Video Inspired Makeup

20.10.2014
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

Linky budou v módě vždycky, toho se my milovnice nemusíme bát. Ale moderní je vzít klasiku a přetvořit ji, upgradovat zkrátka modernizovat. Vzít klasické černé linky, které umí být dominantou samy o sobě, nafouknout je, lehce rozostřit po okrajích a orámovat s nimi celé oko. A přesně to udělali vizážisté Rity Ory ve videoklipu s Iggy Azaleou Black Widow.


A víte, co je na tom to nejlepší? Že tenhle look je extrémně jednoduchý a rychlý! Pátek večer, SMSka od kamarádů, ať zvednete zadek a jste za půl hodiny před barem, zatímco vy sedíte doma už dávno v pyžamu, vás už děsit nemusí. Obličej je jen troška makeupu, korektor, pokud je ho potřeba a vínová tvářenka, se kterou nemusíte být moc přesní. Stačí ji dát na velký štětec, dvakrát s ním přejet tváře a je to. Žádný rozjasňovač, nic, jen ta tvářenka. Jednodušší už to být ani nemůže.

Oči nejsou ale o moc složitější. Primer je naprostá klasika, ten je třeba vždy. Poprašte celé víčko pleťovým stínem či pudrem, popadněte do ruky černou tužku a orámujte jí celé oko, přidejte ocásek a štětičkou do uší začněte rozmazávat okraje. Nechcete z nich udělat kouřovky, chcete okraje opravdu jen lehce rozostřit. Pokud vaše oči vypadají ze začátku bláznivě, vůbec se nebojte, je to většinou i dobře. Až se linka trošku ztratí a vy ji přejedete černým stínem, celé to začne vypadat jako sexy ležérní líčení, nad kterým jste strávili hodiny a hodiny. Nahoďte řasenku, hodně tmavé obočí, pokud chcete zůstat věrné Ritě, a můžete vyrazit!

Celý look máte za 10 minut hotový a přitom je to stále klasika, neb z ní vychází, ale za to stále podle nejnovějších trendů!

To si doslova prosí o zkoušku, ne?

Komentáře

lolinka 21.10.2014 15:29

Super look Lou !!

nikolafoxholkova 02.11.2014 15:19

veľmi pekne sa ti to podarillo

<a href="http://beautybubblesk.blogspot.sk/" title="Beauty Bubble">Beauty Bubble</a>

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.