24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

theBalm paletka "Nude Tude"

16.04.2015
Eldy svět
Tento blog bude taková všehochuť věcí co mám ráda, od knih přes kosmetiku a módu.

Konečně jsem se odhodlala po neskutečně dlouhé době napsat první článek, který bych strašně ráda věnovala paletce od theBalm, která příjemně překvapí.

Tahle značka mě nezaujala jen svým úžasným retro designem a vtipnou cenzurou ale ,také v sobě neobsahuje žádné parabeny, sulfáty a další látky. Dále se tahle značka netestuje na zvířatech ,což je pro mne ohromný bonus. 
Rozhodně bych ale pozornost věnovala historii této značky, která také dokáže zaujmout. Marrisa Shipman zakladatelka theBalm se ke kosmetice dostala tak, že si jí začala vyrábět sama doma v kuchyni s jedenácti knihami, které jí s celým dílem pomáhaly. A s tím vším se pomale ale jistě zrodila tahle značka...
Obal paletky je papírový s magnetickým zavírnámí. Neměla jsem žádný problém s dovíráním a dá se s ní bez obav cestovat. Rozhodně co bych obalu vytkla je to, že se snadno zašpiní od stínů , které v ní jsou a nejdou už jen tak odstranit.
Paletka obsahuje štěteček, který není špatný a svoji funkci plní dobře ale já mu moc pozornosti nevěnovala...Stínů uvnitř najdeme dvanáct a to matné, třpytivé a rozjasňující odstíny.Upřímně mi nejvíce sedly ty matnější, které překvapí svojí pigmentací. Stíny jsou nadýchané a nanáší se dobře jak štětečkem, tak prsty. Mohu vám zaručit ,že vydrží téměř celý den s bází.
Paletka má také svoje plus tím, že některé odstíny jen tak neseženete v takové pěkné pigmentaci jakou mají. Můj oblíbený odstín je Sexy, Sassy, Serious, Sultry a Sleek. Rozhodně ale stojí za vyzkoušení odstínu Silly při zajímavém, kouřovém líčení. Bohužel mě ale trochu zklamal Stubborn a Stand-offish od kterých jsem očekávala víc pigmentace ale oko nádherně projasní i bez toho. Další a hodně zajímavý je Snobby, protože je to hodně neobvyklá barva, která vypadá opravdu krásně. Pak tu ještě máme Seductive, Sophisticated a Selfish z téhle trojice je nejzajímavější odstín Seductive, který je nenápadný a přitom zajímavý.
Tahle paletka patří skutečně k těm lepším, originálním a rozhodně se vyplatí jí koupit . Její cena se pohybuje kolem 800kč na eshopu značky theBalm. Pokud se někdo z vás rozhodne ji koupit ať už kvůli vzhledu paletky nebo jejímu velkému výběru krásných barev, tak rozhodně nebudete litovat.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Eldy svět

Tento blog bude taková všehochuť věcí co mám ráda, od knih přes kosmetiku a módu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.