24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jak to vidí chlap: Upnuté legíny - Ano či ne?

27.01.2015
JAK TO VIDÍ CHLAP?
Co se mužům líbí na ženách? Jak si představují ideální outfit na večeři, které kousky šatníku je nenechají chladnými, co je naprosto odradí a jak moc jsou příznivci plastik a make-upu? Budeme se ptát tentokrát nikoli odborníků na krásu, ale skutečných mužů různých věkových kategorií. A určitě se dozvíme nejednu pikantnost :-).

Upnuté legíny se v posledních letech staly velkým hitem. Nosíme je skoro každá. Někomu jsou však trnem v oku. Což třeba takový moderátor Ondra Mandík nechápe. Legíny jsou prý dost sexy věc. Když se umí nosit...

Ondro, kdysi si mi říkal, že na ženách miluješ upnuté legíny. Mnozí stylisté vůči jejich nošení mají sice výhrady, ale já bych chěla vědět, jak to vnímají muži. Předpokládám, že vás cokoli upnutého nenechá v klidu...
 Máš naprostou pravdu, z pohledu mužů jsou legíny něco, co vyvolá okamžitý zájem a pozornost. Většinou platí, že pokud si žena vezme legíny, dokonale jí to vytvaruje postavu.
 
Na modelkách legíny vypadají výborně. Vlastně jako cokoli jiného. Můžu si je ale dovolit i v případě, že se nevejdu do křivek 90-60-90?
Já si myslím, že v dnešní době už nejsou ideálem krásy modelky s mírami, které popisuješ ty. U většiny mužů vedou holky krev a mléko, takže pokud i žena kypřejších tvarů zvolí legíny a doplní to vhodným oblečením, myslím si, že i to může vypadat sexy.
 
Mám si na legíny brát ještě kraťasy, sukni nebo k tomu volnou košili?
Určitě ne, to je smrtelná kombinace. Když legíny, tak naopak krátké tričko, kde vynikne zadeček a boky, což je přesně ta chvíle, kdy se pro nás stáváte bohyněmi.
Jsou někdy chvilky, kdy si říkáš, že legíny už nejsou sexy? A teď opatrně ať se neurazím, víš, že je nosím ráda :-).
No občas si říkám, že některé slečny se snaží být za určitých situací nesoudné, takže když vidím v zimě v mínus 5 stupních slečnu, která má péřovou bundu a místo teplých kalhot legíny, jen pro to, aby za každou cenu byla sexy, tak to už je asi trošku přehnané. Jinak bych ale řekl, že legíny, až třeba na tuto situaci jak jsem popsal, jsou vhodné skoro vždycky.
 
Dám Ti možnost mluvit i za ostatní muže. Myslíš, že jsou nějaká pravidla, jak a kdy legíny ne/nosit?
Pokud třeba dáma nerada nosí tanga a upřednostňuje, my chlapi tomu říkáme bombarďáky, tak třeba v této situaci bych legíny opravdu raději vynechal :-).
 
A poslední otázka – kdyby si měl každý den oblékat svou přítelkyni, v čem by chodila do práce, do společnosti a do čeho bys jí oblékl doma?
Začnu tím do čeho bych přítelkyni oblékl doma, protože si myslím, že doma je doma, tak každá žena by měla jako domácí úbor zvolit pouze spodní prádlo, pro nás chlapi je to něco strašně nabíjejícího. Popřípadě bych zvolil krátké volné flanelové kraťasky, určitě bych se vyvaroval boxerek nebo trenýrek přítelů.
 
Do práce bych zvolil decentní kostýmek, pro mě je nejvíc sexy sáčko, sukně a podpatky, prostě když žena vypadá opravdu společensky.

 
Do společnosti záleží při jaké příležitosti. Já každoročně uvádím nesčetně maturitních plesů a musím se přiznat, že když vidím maturantky v civilu a ve večerních šatech, kdy se promění na neskutečně svůdné princezny, tak si někdy říkám, že tuto formu oblékání by ženy mohly mít i při jiných příležitostech než jsou maturitní plesy. Pak jsou typy žen, kterým sluší všecko, třeba jako tobě Lucie (nebrat vážně, pozn.).
 
Ondra Mandík je oblíbený moderátor a DJ, kterého v současné době můžete slýchat každé všední dopoledne na SeeJay rádiu. Letos se zhostí moderování třeba soutěže krásy pro muže nebo finálového večera pro nejhezčí studentku západních Čech. A pokud se vám živočišnost Ondry líbí, teď víte, jak na něj. Je nezadaný, svobodný, bezdětný, s čistým trestním rejstříkem a 29 lety na krku.

Komentáře

pavlinka20 05.08.2015 15:50

Na webu http://www.legy.cz/boty/leginy mají taky super sexy legíny.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

JAK TO VIDÍ CHLAP?

Co se mužům líbí na ženách? Jak si představují ideální outfit na večeři, které kousky šatníku je nenechají chladnými, co je naprosto odradí a jak moc jsou příznivci plastik a make-upu? Budeme se ptát tentokrát nikoli odborníků na krásu, ale skutečných mužů různých věkových kategorií.

A určitě se dozvíme nejednu pikantnost .


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.