24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jak vybělit zažloutlé nehty :)

17.05.2013
labradoora
Miluju kosmetiku, především tu vlasovou a nehtovou. V péči o vlasy mám vcelku přehled a hlavně mě to ohromně baví :) Lakování nehtů jsem propadla tak před dvěma lety a ráda objevuju nové a nové barvy a kombinace :)

Návod, jak vybělit nehty zažloutlé od laků

Krásné páteční odpoledne :)

Každá z nás asi někdy zažila, jak to vypadá, když lak obarví nehet. Rády to dělají laky červené, ale i tyrkysové a černé. Občas se to podaří i přesto, že jsme poctivě použily podkladový lak, odlakovávaly bez zbytečného "šmrdlání". Nehty vypadají, jako kdybyste vykouřila 60 cigaret denně. Brrr. Co s tím? Zkuste je vybělit použitím následujících tipů :)

 

Citron

Citron bělí. Bělí zuby, pleť i nehty. S citronem ale opatrně, jeho šťáva je poměrně agresivní. A jak na to? Rozpulte citron a nehty zatněte do dužiny. Nechte 5-10 minut, poté ruce umyjte a do nehtů vmasírujte výživný olejíček ( teba olivový ). Opakujte s odstupem několika dní, dokud nebudete spokojené.

Zubní pasta

K vybělení nehtů se dá použít i bělící zubní pasta. Ty ale bývají abrazivní, takže opět opatrně a s mírou. Pastu nanesta na nehty, nechte chvilku působit a pak za pomocí kartáčku na zuby krouživými pohyby nehty vyčistěte. Opět platí - nehty je potřeba poté ošetřit!

 

 

Prášek do pečiva

Smíchejte trochu prášku do pečiva s trochou citronové šťávy, vymíchejte pastu a vmasírujte do nehtu. V případě potřeby s odstupem pár dní opakujte :)

 

 

Peroxid vodíku

Nedoporučuju použít ho samotný ( i když s 3% z lékárny bych se já osobně asi nebála... ), existují ale výrobky, které jsou pro vybělení nehtů určené a které peroxid vodíku obsahují. Takový výrobek nabízí např. Oriflame ve formě sloupávacího laku.

Tzv. UV laky

UV laky nehty ve své podstatě nebělí. Obsahují ale reflexní složku, která odráží světlo a působí fialově. Fialová barva neutralizuje žlutou a oranžovou barvu a nehty jsou tak opticky bělejší :)

Budu ráda, když dáte vědět, jestli vám některé z mých tipů pomohly :)

Mějte se krásně :)

 

Komentáře

Reggina 19.05.2013 14:23

Zkoušela jsem citron a docela to pomohlo

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

labradoora

Miluju kosmetiku, především tu vlasovou a nehtovou. V péči o vlasy mám vcelku přehled a hlavně mě to ohromně baví Lakování nehtů jsem propadla tak před dvěma lety a ráda objevuju nové a nové barvy a kombinace


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.