24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Lord of the rings

04.06.2013
LuLu
Co o sobě říct? Jsem holka jako každá jiná, miluju kosmetiku, nákupy, ujíždím na kabelkách a náušnicích :-) Můj blog je toho všeho odrazem, ale vzhledem k tomu, že si platím sama školné, které sežere většinu mého rozpočtu, snažím se nacházet takovou kosmetiku, která nezruinuje a plní svůj účel :D

Přesně tímto titulem bych mohla pojmenovat mého přítele. Ptáte se proč? Tak čtěte dál...

Jak už jsem psala na blogu, mamka mého přítele vyrábí šperky a můj přítel je nadaný kreativní umělec, který na co sáhne, to umí. A ano, trpím vedle něj pocitem méněcennosti :)

Loni v létě jsem od něj dostala pár věcí, mezi kterými byly i knoflíky. Ano, knoflíky. Ale není knoflík jako knoflík. Tyhle byly úžasné. Tak strašně se mi líbily, že jsem dobu přemýšlela, co s nimi. A pak mi to došlo, byly by to úžasné prstýnky.

Realizace nápadu se bohužel protáhla, nicméně 2 fešáky už vlastním...

Prvním fešákem je tenhle modročervenostříbrný. Nicméně, mým miláčkem je tento:

Mno není krásný? Ještě budu mít jeden podobný, ale musíme nějak dořešit kroužek, na který se knoflík přidělá. Na úvodním obrázku je vidět, že ještě pár knoflíků mám, takže to musíme vymyslet co nejdřív, blíží se léto (snad) a tak bych je ráda nosila.

Kromě knoflíkovým jsem ale dostala ještě jeden a to je můj naprostý favorit. Je vyrobený z kamínků a je prostě ... pro mne dokonalý. Ale posuďte samy:

Ach... Taky bych chtěla být šikovná a umět si vyrábět šperky :) 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

LuLu

Co o sobě říct? Jsem holka jako každá jiná, miluju kosmetiku, nákupy, ujíždím na kabelkách a náušnicích
Můj blog je toho všeho odrazem, ale vzhledem k tomu, že si platím sama školné, které sežere většinu mého rozpočtu, snažím se nacházet takovou kosmetiku, která nezruinuje a plní svůj účel


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.