24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Vypotřebováno (Říjen, Listopad)

13.12.2012
Markét
Jmenuji se Markét a je mi 21 let. Posledních pár let je mojí velkou vášní kosmetika. Ráda zkouším nové produkty a stejně tak ráda o nich zjišťuji nové informace. Vlastním blog, kde mimo jiné píši recenze na různé kosmetické produkty, vytvářím návody na zajímavé účesy a různě zdobené nehty.

vypotřebováno

Satin Care Gel na Holení – Pravděpodobně můj nejoblíbenější gel na holení. Kupuji si ho stále dokola. Vyhovuje mi, protože vytváří hodně pěny a po holení nemám nohy nijak podrážděné. Kromě tohohle používám také ten od Belei, ale tenhle mi přijde lepší.
Garnier minerál Deodorant Action Control Spray a Action Control Roll–On – tyto antiperspiranty  jsem používala několik let. Minulý měsíc jsem se po jejich spotřebování rozhodla, že už vyzkouším nové. Koupila jsem si od Dove a musím říct, že to byla chyba. Tyhle od Garnier jsou mnohem lepší! Líbí se mi, že krásně vonní. Navíc opravdu fungují. Zabraňují pocení a přísahám, že když si ho nestříkám ráno, ještě večer ho na sobě znatelně cítím. Až spotřebuji ty od Dove, určitě se vrátím zpět k těmto.

Dove Body Silk – Zkrášlující tělový krém. Mám hrozně ráda Dove, zejména pak jejich mýdla a tělové krémy. Vždycky se mi i líbila vůně, jakou Dove produkty mají. U tohohle krému je ale nějaká jiná. Nevím, možná jsem divná a cítím to jenom já a všem ostatním bude připadat normální:-D Ale mě na té vůni prostě něco vadilo. Ne že by to vonělo úplně špatně, ale rozhodně nemůžu říct, že bych byla z vůně nějak unešena. Každopádně když opomenu vůni, tak je tento krém skvělý. Opravdu zanechává pokožku hydratovanou a jemnou na dotek.
Oriflame Essentials Nutri-Rich Cream – Vyživující pleťový krém.Tento krém jsem dostala od kamarádky už před pár lety, ale dostala jsem se k němu teprve teď. Má krásné balení, které mi prostě říkalo, že ho musím používat jenom na podzim:-D Krásně vonní, pleť zanechával hydratovanou a vůbec mojí citlivou pokožku nedráždil.
Dermacol Aroma Time – exkluzivní krém na ruce a nehty. Nevím jak Vám, ale mě trvá neuvěřitelně dlouho vypotřebovat krém na ruce. Většinou několik měsíců. Navíc jich mám doma spousty a nestíhám je spotřebovávat,. Takže jsem hrozně šťastná, když se mi to s nějakým konečně povede:-D  S tímto krémem jsem byla moc spokojená. Já netrpím na suché ruce, takže na krémy na ruce nejsem vůbec náročná. Stačí mi, že krásně vonní a rychle se vstřebávají, což tenhle určitě splňoval.

Syoss Suchý Šampon – Suchý šampon je skvělý, když nemáte čas umýt si vlasy. Tenhle mi ale nepřišel nějak zvlášť dobrý. Sice se dobře nanáší, má praktické balení a nezanechává bílé stopy, ale přišlo mi, že vlasy zas tak dobře “ neumyl “. Možná jsem ovlivněná tím, že spíše používám suchý šampon od Lushe. Ten mi totiž přijde mnohem lepší.
Schwarzkopf Gliss Kur Total Repair Balzám – Tento kondicionér na suché a poškozené vlasy používám hlavně proto, že miluji tu vůni a také se po něm vlasy snadno rozčesávají.
Lush Vlasová Maska Jasmin and henna Fluff–Eaze – Tahle maska je skvělá, co se efektu týče. Vlasy jsou po ní lesklé a přijde mi, že jim i dodá na objemu. Já ale na této masce nemůžu snést její silnou jasmínovou vůni, kterou ať se snažím sebevíc prostě nedokážu snést.  Vůně je tak intenzivní, že vydrží na vlasech dokonce až dva celé dny! A mě prostě hrozně nevonní a nevonní mi tak moc, že si ji kvůli tomu už znovu nekoupím.

Bonjour Volumizer Mascara – Myslím, že tohle je jedna z nejlepších řasenek, co jsem kdy vyzkoušela. Je specifická tím, že obsahuje dva kartáčky. Prvním řasy oddělíte a zvýrazníte a druhým dodáte na objemu. A musím říct, že jsou po ní opravdu krásné řasy. Úžasně dlouhé a husté. Doporučuji vyzkoušet!:)
Maybelline Korektor Affinitone – Tenhle korektor byl pro mě nejlepším korektor až do doby, kdy jsem objevila korektor Match Perfection od Rimellu, který je podle mě o chlup lepší. Tenhle je ale také úžasný. Kryje skvěle a za tu cenu ( myslím, že stojí 99 Kč) je opravdu výborný.

Neutrogena Visible Clear 2 v 1 čistící emulze a maska –  Tento produkt mi vyhovuje pouze jako maska, jako čistící emulze zas tolik ne. Hodně pleť vysušuje, takže není ideální pro suchou pleť a na denní čistění je to podle mě trochu moc. Já osobně jsem jí používala jednou za čas jako maska, když jsem potřebovala hloubkovější čistění a to mi přišla dobrá.
Essence Čistící Proužky Na Nos - Ne! Zklamání. Nefunguje. Nekupovat.
Sephora Dvoufázový odličovač Voděodolného Make-upu – O tomto odličovači jsem již také psala. Pro citlivé oči, tudíž pro moje oči je skvělý. Vůbec v očích neštípe, navíc díky tomu, že je mastný, nemusíte oči nějak dřít, abyste vše dostali pryč. Pro mě je ideální:)
Nivea Visage Hloubkově čistící peelingové ubrousky 3 v 1 –  tyto ubrousky jsou z jedné strany hladké a z druhé hrubé, protože nejenom, že hloubkově čistí a odstraňují make-up, ale umí i odstraňují odumřelé kožní buňky a zjemňovat pleť. Přišlo mi, že make-up opravdu odstranily dostatečně i pleť mi přišla hezky vyčištěná a jemná, ale za tu cenu (99Kč) se dají sehnat lepší produkty, které mnohem déle vydrží, protože tyhle obsahují pouze 20 ubrousků.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Markét

Jmenuji se Markét a je mi 21 let. Posledních pár let je mojí velkou vášní kosmetika. Ráda zkouším nové produkty a stejně tak ráda o nich zjišťuji nové informace.
Vlastním blog, kde mimo jiné píši recenze na různé kosmetické produkty, vytvářím návody na zajímavé účesy a různě zdobené nehty.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.