24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Tak trochu jiný Instagram

28.04.2015
Nanabox
Ahoj, jsme sesterské duo Katka & Tereza. Náš Nanabox je lifestylový blog, kde s vámi chceme sdílet naše kosmetické a módní tipy, nové recepty, oblíbená místa a mnoho dalšího.:) ;)

Máte rádi Instagram? Já ho zbožňuju. Z mého života prakticky eliminoval můj čas strávený na Facebooku. S nadšením objevuju nové a nové zajímavé uživatele. Vybrala jsem své tři poslední velké úlovky.

MIRRORSME
Mladá Norka Helene Maldhal se svým účtem Mirrorsme (https://instagram.com/mirrorsme) baví svými kreativními selfie, které dotváří pomocí úžasných kresbiček. Původně malovala pro pobavení své spolubydlící drobné kresby a vzkazy na zrcadlo rtěnkou Chanel. Pak se začala bavit i fotografií. Ze začátku anonymní projekt už má dneska více než 155000 sledovatelů.
Credit photo: Helene Meldhal @MirrorsMe

ELYX BY YAK
Elyx je virtuální osobnost. Jeho stvořitel, Yak (Yacine Ait Kaci) mluví o tzv. Digital Street Art. Vždy si bere všude sebou notýsek a smartphone. Díky tomu můžeme sledovat  Elyxe na jeho Instagramu (https://instagram.com/elyxyak) ve všech možných reálných situacích, zobrazených milým a vtipným způsobem.
Credit photo: Yacine AIT KACI @elyxyak

MAUDE WHITE
Na instragramu najdete tuhle Američanku pod pseudonymem Maude_Alta (https://instagram.com/maude_alta/). Představuje  na něm své velice originální papírové výtvory, které ručně vyřezává. Její díla si můžete koupit na Etsy (https://www.etsy.com/shop/BraveBird).

Credit photo: Maude White @maude_alta

A jaké jsou vaše tipy na instagramové uživatele? Ráda se nechám inspirovat!
Katka

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Nanabox

Ahoj, jsme sesterské duo Katka & Tereza. Náš Nanabox je lifestylový blog, kde s vámi chceme sdílet naše kosmetické a módní tipy, nové recepty, oblíbená místa a mnoho dalšího.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.