24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Dubnové a květnové lakování

26.05.2015
PetraLovelyHair
Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování :).....

Jistě už se, jako každý měsíc, těšíte na lakovou inspiraci a i tentokrát si ukážeme spoustu barviček, které udělají z vašich nehtů klenoty ☺.

Duben a květen byly měsíce, kdy jsem lakovala o sto šest a to nejen pastelovými jarními barvičkami z kolekce Rimmel Rita Ora, které jste viděli na blogu, ale také jsem si dopřála směs naprosto nesourodých barev, které se k jaru zdánlivě vůbec nehodí. To máte tak, ráda lakuji podle líčení, outfitů, nálady a ráda to střídám, takže téměř vždy u mě najdete směs odstínů pastelových, nude, zářivě barevných nebo vampy.

Modrá je u mě stálicí celoročně a tento třpytivý středně modrý odstín je králem mezi modrými laky. Zkuste ho doplnit nude líčením s elektricky modrou linkou na očích a uvidíte, že sklidíte plno obdivných pohledů

Také třpytivá fialová je barvou, kterou nosím za každých okolností. Fialová je totiž pro mne novou růžovou nebo červenou. Podle mého názoru je poměrně dost neutrální a sluší každé barvě pleti.

Když jsme u značky Dermacol a běžně nositelných odstínů, rozhodně vám doporučuji podívat se na jejich nové 5 day stay laky. Kolekce obsahuje 10 velmi elegantních a veskrze neutrálních odstínů, které mají vysoký lesk.

Temnou vampy barvu občas provětrám i na jaře. Na tomto odstínu se mi líbí sotva viditelné fialové třpytečky, které z tmavě hnědé udělají kousek, který rozhodně není nudný. 

Essenci se podařilo vyrobit opravdu moc povedené nude odstíny. Já mám doma už čtyři, dnes vám ukáži dva, které jsem již stihla nalakovat.

Tahle barvička bude více slušet opálené pleti, takže na její plnou krásu si budu muset ještě chvilku počkat. Avšak přesto si neutrální karamelový odstín získal mé sympatie.

Velmi studená růžová s fialovým podtónem pro mne byla jasnou volbou. Nehty s ní vypadají sladce a romaticky a právě tohle je barva, která se netluče s žádným outfitem ani líčením.

A na závěr se dostáváme k pastelovým barvičkám, které já osobně miluji, ať už se jedná o lila, modrou, fialkovou nebo meruňkovou. Všechny jsou krásné!

Hodně studená lila říznutá bílou vypadá skvěle k opálenější pleti, ale já ji s železnou pravidelností vytahuji s prvními teplejšími slunečními paprsky.

Baby blue je povinný odstín pro všechny modrofily. Všechny tyhle pastelové modré, mint a tyrkysové jsou naprostým must have každého lakoholika ☺.

Stejně tak světloučká bílorůžová by vám chybět neměla. Mod about you od OPI má nejen vtipný název, ale také je to můj vůbec nejoblíbenější odstín růžové a i ve světě je tato barva velice populární. Při pohledu na ni je vám určitě jasné proč. Slušňácká růžovka, která není přeslazená a zároveň působí roztomile.

Pokud sáhnete po broskvové nebo meruňkové, budete mít pokaždé, když se podíváte na nehty, chuť na kousek lahodného šťavnatého ovoce. S tímto odstínem budou vaše ruce vypadat vždy čistě a upraveně!


Jaká barva si získala vaše srdce tentokrát?
 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

PetraLovelyHair

Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování .....


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.