24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Hruškový koláč s mandlovo-tvarohovou peřinkou

27.10.2012
Alenis
Miluji pečení, kosmetiku, tvoření a poker ;)

Chtěla jsem dnes svému Muži udělat radost a také jsem potřebovala zpracovat tu hromadu hrušek, ktrerá se usídlila v naší lednici.

 Těsto:
3 žloutky
130g cukru krupice
300g hladké mouky
200g Hery
1 prášek do pečiva

Mandlovo-tvarohová peřinka:
250ml zakysané smetany
250ml měkkého tvarohu
2 vejce
4 lžíce moučkového cukru
3 lžíce strouhaných mandlí
3 bílky ušlehané na sníh

Těsto  jsme namačkala do skleněné zapékací misky, nahoru naskládala oloupané a odjadřincované hrušky a to celé zakryla výbornou peřinkou. V Troubě se tento zázrak pekl 50 minut na 170°C.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Alenis

Miluji pečení, kosmetiku, tvoření a poker


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.