Pro sledování blogů se musíš přihlásit.
Pokud nemáš účet, zaregistruj se.
Batohy už dávno nejsou pouze sportovním doplňkem či nezbytným zavazadlem pro studenty. V dnešní době jsou stylové dámské batohy běžnou součástí módního světa a dají se nosit i k šatům, přičemž dokážou...
Rok 2023 byl pro značku PRM rokem zásadních změn a úspěchů, které upevnily její postavení na trhu luxusního streetwearu a high-fashion módy. Otevření prvního konceptu prodejny PRM ve Varšavě, v prestižní...
Připoj se k nám a SLEDUJ své OBLÍBENÉ BLOGY, piš PRO BLOGERKY, získej hodnotné dárky či pozvání na zajímavá setkání a buď součástí největšího dynamického obsahu. Stačí se jen zaregistrovat...
Jaké malé jídlo byste si nejraději dali po práci s kolegy k drinku? Takový pokrm jsme měli s foodblogery vymyslet v soutěži Aperitivo moment, která probíhá v rámci Foodblogu roku. Jelikož jsem letos nebyla nominovaná do žádné kategorie (a to, že jsem za rok přidala na blog jenom jeden příspěvek...
Je to přesně rok zpátky, co jsem seděla u počítače, a s otevřenou pusou četla článek v Lucky Peach od René Redzepiho "Why I'm closing Noma". V tu chvíli se mi zatmělo před očima, protože podívat se do Nomy, to bylo na mým listě největších přání hned po "jít na předání Oscarů s Leonardem...
Každý miluje dýňovou polévku. Jakmile se začnou na podzim v obchodech a na trzích objevovat dýně, začneme je jako šílenci kupovat, až nám už na konci listopadu lezou i ušima. Aspoň já to tak mám vždycky. Pokaždý se snažím vyzkoušet nějaký nový recept, novou polévku, udělat to prostě tentokrát...
Limonády zásadně piju jenom s alkoholem. Normálně totiž nevidím smysl v tom pít něco, co má v sobě hromady cukru jen tak. Vlastně pít cokoliv bez alkoholu postrádá smysl, ale o tom možná jindy. U rodičů na zahradě mi letos vykvetla levandule, kterou jsem tam kdysi zasadila a obratem na ní...
Abych nebyla pozadu, taky přispěju svojí troškou do právě probíhající soutěže Aperitivo moment! Určitě jste zaznamenali letošní ročník soutěže Foodblog roku, kde jsem byla náhodou nominovaná do dvou (!!!) kategorií, což je prostě neuvěřitelný. V půlce května jsme my foodblogeři pozvaní na...
Nejlepší krémové polévky dělá Pavlínka od nás z kavárny, o tom nepochybuju. Vždycky je má skvěle dochucený, hustý a vzdušný se spoustou bublinek. Já jí často koukám pod ruku, uklízím po ní vystříknutý polívky z mixéru po stěnách a obracím hrnce v myčce, který tam dává dnem dolů. No a ona mi...
Gravad Laks (švédsky Lax) je tradiční skandinávský předkrm nebo fingerfood. Tento recept píšu se slzami v očích, protože jsem z téhle dobroty měla asi tak jeden plátek, jelikož zmizel rychlostí světla. Sice jsem to tady pojmenovala jako marinovaný losos, ale nenechte se zmást, gravad totiž...
Moje prateta bydlí na Újezdě, hned vedle Malé Strany. Má malý omšelý byteček v přízemí, v domě, který je šikovně schovaný od rušné hlavní ulice, po které jezdí tramvaje. Dům je starý skoro jako Praha sama, a nikdo se o něj moc nestará, má různá plesnivá zákoutí a omlácené schody. Jeho zvláštností...
Přísahám, že když někde vidím napsáno rizoto, otevírá se mi kudla v kapse. Ne kvůli tomu, že by mě ten název tak iritoval, ale proto, že si pod tím vždycky představím tu českou klasiku: tedy den starou rýži, kuřecí maso obrané z vývaru, nějakou tu mraženou zeleninku jako je většinou hrášek...
Je vás tisíc! Tisíc fanoušků, podporovatelů a lidí, kterým se líbí to, co dělám. Pro mě je to neuvěřitelný! Tolik lidí si snad ani pohromadě nedokážu představit :) Chtěla bych vám všem ohromně poděkovat, že se mnou držíte i přes moje výkyvy aktivity, nálad a všeho možnýho. Upřímně, mám pocit,...
Nevím jak vy, ale já horko prostě nemám ráda. Moje nejoblíbenější měsíce jsou ty, ve kterých na sebe natáhnu svetr a schoulím se do tepla s horkým kafem. To se v 39 stupních dělá dost blbě, a nejhorší (i když svoje výhody to má) na tom je, že ani nemám chuť na nic k jídlu. Jediný,...
Probouzí mě ranní sluneční paprsky, mířící přímo do obličeje. Všude je klid, všichni spí. Stahuju si vlasy do drdolu, házím na sebe nějaké to oblečení a vybíhám ven. Zalévám bylinky, jednu po druhé, a dávám pozor, abych přitom nezalila i svého hladového mňoukajícího kocoura, který se mi motá...
Pokud mě sledujete na facebooku, tak vám tahle hurá akce určitě neunikla. V pondělí ráno (v 11) jsme se zkrátka s Martinem rozhodli, že musíme jet do Berlína, a to hned. Byly to konečně dva dny, které jsme měli volné společně, což se moc nestává, a hrůza z toho, že bychom spolu o prázdninách...
Tak jsem trochu kecala no, nedalo mi to, a ještě aspoň jednu věc jsem letos z jahod upekla. A to hned jednu z mých nejoblíbenějších věcí, a těmi jsou tyhle miniaturní jahodové koláčky, které jsou prostě k sežrání! Nemyslím tím, že by vypadaly nějak extra skvěle, ale jejich chuť teda extra skvělá...
Patřím mezi ty lidi, kteří vždycky všechno podstatný prošvihnou. Jako třeba jahodovou sezónu. Jahody už melou z posledního, a já na ně zase neměla čas. Červen je pro mě totiž z nějakýho důvodu vždycky stresovej, naplněnej k prasknutí vším možným a tak podobně. Takže pro vás mám nejspíš jediný...
Tak tohle je historicky první post na blogu, ve kterém je burger. Nějak si nedokážu vysvětlit proč, protože burgery děláme celkem často. Řekla bych, že je to možná tím, že vždycky když je mám hotový, mám na ně takovou chuť, že se na nějaký focení prostě vybodnu. Jíst studenej burger totiž není...
Je červen, sezóna jahod vrcholí, a já peču housky na burger. Přírodě prostě neporučíš. Už tak hrozně dlouho jsem měla chuť na něco pořádnýho, do čeho se prostě můžu zakousnout, víte co myslím, ne? Až jsem se rozhodla si udělat doma nějaký ultimátní foodporno, jako třeba vlastní burger od úplnýho...
Ještě máte chvilku čas, tak šup pro rebarboru! Dlouho jsem zkoušela různé recepty na sirupy, protože rebarborové limonády miluju, ale žádný nebyl moc ten pravý. Až teprve Kitchen story přišli s limonádou, která splňovala všechna moje očekávání, a přitom je tak směšně jednoduchá! Nechápu,...
Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.
Diskuzní příspěvek byl smazán a autorovi odeslán informativní e-mail.