Pro sledování blogů se musíš přihlásit.
Pokud nemáš účet, zaregistruj se.
Batohy už dávno nejsou pouze sportovním doplňkem či nezbytným zavazadlem pro studenty. V dnešní době jsou stylové dámské batohy běžnou součástí módního světa a dají se nosit i k šatům, přičemž dokážou...
Rok 2023 byl pro značku PRM rokem zásadních změn a úspěchů, které upevnily její postavení na trhu luxusního streetwearu a high-fashion módy. Otevření prvního konceptu prodejny PRM ve Varšavě, v prestižní...
Připoj se k nám a SLEDUJ své OBLÍBENÉ BLOGY, piš PRO BLOGERKY, získej hodnotné dárky či pozvání na zajímavá setkání a buď součástí největšího dynamického obsahu. Stačí se jen zaregistrovat...
Domácí játrové knedlíčky jsou pro mě opravdovou třešničkou na dortu a totální delikatesou, která se v polévce může objevit. My si teď ukážeme, jak si takové jemné domácí játrové knedlíčky připravit a jak to udělat, aby byly buď krásně kulaté velké, nebo naopak spíše malé a nadýchané. The post...
Připravovat doma rizoto na italský způsob je vždy trochu otrava. Musí se u něj celou dobu stát a míchat, pořád dokola míchat a míchat. Rozhodně to není něco, co bych během svého vaření do krabiček chtěla podstupovat. Ale! Výborné rizoto, přesně jak má být, se dá krásně připravit i v multifunkčním...
Hrachová kaše je u nás jistota. Tu máme rádi všichni. I když se Filípkovi stále mění chutě a pokaždé mu chutná něco jiného, tak hrachová kaše zůstává. Luštěniny se také dají krásně připravit v multifunkčním hrnci od SAGE. Díky funkci tlakového hrnce jsou opravdu hotové během pár minut. Což je...
Chtěla jsem zkusit nějakou Indii, ale aby to nebylo pálivé kvůli Filípkovi. Na to je super recept na Butter chicken. Já jsem se tento týden chtěla vyhnout masu, takže bezmasová variace na Butter chicken se dá najít pod názvem Butter tofu. I když tofu nekupuju skoro vůbec a původně jsem chtěla zkusit...
Pár střípků z víkendového zahradničení. Většinu víkendu jsme strávili na zahradě a kromě likvidace suché zeleniny a rytí, jsem zasadila další cibulky tulipánů a narcisů a také nové japonské sasanky, které jsou teď v plném květu. Novinkou jsou pryskyřníky, tak jsem zvědavá, jestli se...
Jakmile se začnou dny zkracovat, ráno se začnou objevovat první mlhy a mrazíky, je na čase upéct první várku skořicových šneků. Po koláčích plných letního ovoce nastává opět období pro nadýchaná kynutá těsta a vůni koření. Kromě klasických skořicových šneků, které peču několikrát za...
Máte chuť na jednoduché a lahodné jídlo z pár ingrediencí? Brambory na kyselo jsou takovou možná až zapomenutou klasikou, která je naprosto výtečná! Na brambory na kyselo budete potřebovat doslova pár ingrediencí a výsledek bude možná až překvapivě dobrý. The post Brambory na kyselo appeared...
Milujete netradiční chutě? Pečené maso se zelím a dýní a mrkví je naprostá lahoda, které se vůbec nemusíte bát. Pojďte ji vyzkoušet. Pečené maso se zelím, dýní a mrkví je opět jeden takový eintopf, kdy vše lehce připravíte, nahodíte do pekáčku a necháte napospas. The post Pečené maso se zelím...
Cheesecake [čízkejk] je naší milovanou sladkou dobrůtkou, kterou zbožňujeme jak v klasické pečené podobě, tak třeba i ve formě nepečené. Nyní vám představujeme cheesecake ze sýru cottage, který je totálním bílkovinovým pokladem. Cheesecake ze sýru cottage si zamilujete. Korpus z křupavých oříšků,...
Dršťková polévka z hlívy ústřičné je báječnou bezmasou alternativou, pokud zrovna nemáte po ruce skutečné dršťky. Její příprava je hračka. Dršťková polévka z hlívy ústřičné je součástí naší skvělé Velké polévkové bichle, kde podobných receptů najdete ještě 179. 🙂 Jelikož z kuchařky příliš mnoho...
Vždy jsme měli na zahradě velké množství jabloní. Na jaře jsem se vždy těšila, až všechny rozkvetou, a s přicházejícím podzimem zase na bohatou úrodu jablek. A také na jablečné koláče. K jednomu z nejoblíbenějších dezertů, který miluju už od dětství je tento nepečený jablečný dort. Tvoří...
Milujete luštěniny? Pokud jste lehce na pochybách, věřte že tento jednoduchý a lahodný čočkový dhal s rýží vám ukáže jak mohou být luštěniny geniálně dobré. Luštěniny jsou zdravé, luštěniny bychom měli konzumovat co nejčastějši… Co ale když vám úplně nejdou přes ústa? A že nás takových je....
Salát podle následujícího receptu dělám už snad patnáct let. Nejvíc v létě, když máme na zahradě čerstvé zelené fazolky. Použít ale můžete i mražené zelené fazolky a práci s dlouhým vařením fazolí si můžete usnadnit použitím fazolí z konzervy tak, jak to dělám já. Červenou papriku...
Today I will take you with us on trip to one of the most authentic villages in Flanders (Dutch-speaking part of Belgium) which brings you back a few hundreds years – Oud-Rekem which was proclaimed Flanders’ most beautiful village in 2008. Besides picturesque walk, you will find here some...
Vepřová krkovice se švestkovou omáčkou je dokonalou grilovací, ale nejen grilovací lahůdkou, kterou si můžeme zpestřit babí léto. Vepřová krkovice se švestkovou omáčkou je vlastně takovou variací na náš hit z Velké prázdninové bichle – krkovici ve švestkové marinádě. Užijeme si naplno chuť...
Také milujete dobroty z jednoho hrnce či pekáčku? Vepřové kotlety na smetaně s houbami a bramborem jsou takovou podzimní srdcovkou, která vás bude bavit. Vepřové kotlety na smetaně s houbami a bramborem jsou chuťově velmi jemné a právě díky houbám naprosto neodolatelné. The post Vepřové kotlety...
Efektní pohoštění pro nějakou bandu... Maso dle výběru - hodí se kuřecí, krůtí, vepřové - nakrájíme na plátky, my použili květovou špičku která je libová jako kýta, ale má i vrstvu tuku který se hezky vypekl pro kluky... pro holky bych klidně vzala jen kýtu, s těmi všemi dipy si myslím, že...
Další výzva Foodblogu roku splněna. Tentokrát se jednalo o výzvu, kdy se měly dobroty párovat s nápojem Coffizz od Tchiba. A co jsem vymyslela za snack pro příchuť Coffizz maracuja? Nápadů bylo několik, ale nakonec jsme doma jednomyslně odhlasovali tyto müsli nanučky s jogurtem a ovocnou čokoládou....
Všechny diskuze
Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.
Diskuzní příspěvek byl smazán a autorovi odeslán informativní e-mail.