Pro sledování blogů se musíš přihlásit.
Pokud nemáš účet, zaregistruj se.
Batohy už dávno nejsou pouze sportovním doplňkem či nezbytným zavazadlem pro studenty. V dnešní době jsou stylové dámské batohy běžnou součástí módního světa a dají se nosit i k šatům, přičemž dokážou...
Rok 2023 byl pro značku PRM rokem zásadních změn a úspěchů, které upevnily její postavení na trhu luxusního streetwearu a high-fashion módy. Otevření prvního konceptu prodejny PRM ve Varšavě, v prestižní...
Připoj se k nám a SLEDUJ své OBLÍBENÉ BLOGY, piš PRO BLOGERKY, získej hodnotné dárky či pozvání na zajímavá setkání a buď součástí největšího dynamického obsahu. Stačí se jen zaregistrovat...
Protože je mouka z nezralých banánu konečně dostupná, můžu s vámi sdílet tento jednoduchý, ale za to lahodný recept na cukrfree palačinky. Tahle mouka se od té klasické ze zralých banánů liší tím, že obsahuje vysoké množství rezistentních škrobů, které jsou potravou pro náš střevní mikrobiom....
Také už je na vás letošní zima moc dlouhá? Zkraťte si čekání na jaro přípravou krásného jarního dezertu – mechového dortu! Krásný zelený dort ze špenátu neboli mecháček, byl na seznamů dezertů, které musím jednou vyzkoušet, už pěkně dlouho. Mé únorové narozeniny k tomu byly ideální....
Cukrfree perníků najdete na mém blogu několik. Tento je ale podle mě zatím tím nejlepším a nejnadýchanějším, jaký jsem zatím upekla. A samozřejmě vznikl úplnou náhodou, jak už to u mých nejoblíbenějších receptů bývá. Na to, jak se mi v devátém měsíci už nechce nic moc dělat, jsem tento perník pekla...
Venku to sice na sníh moc nevypadá, ale kouzelnou vánoční atmosféru plnou sněhu (kokosového) si můžete vytvořit i doma – představuji vám svou cukrfree skořicovou Speculaas vesničku, která voní přesně jako Vánoce! Speculaas (nebo německy Speculatius) sušenky jsem poprvé ochutnala asi...
Cukrfree dobrota pro všechny milovníky krupicové kaše! Ačkoli jsem během těhotenství netrpěla žádnými šílenými chutěmi, překvapilo mě (a to zejména v prvním trimestru), že jsem měla chutě na jídla ze školní jídelny, která jsem jedla jako malá. Jednou po cestě na Šumavu jsem dostala skvělý...
„Snaha o dokonalost, je nejčastějším zdrojem selhání“ je motto našeho Cukrfree Online Programu . Díky bohu jsem se jím řídila i při přípravě absolutně nedokonalého, příliš drobivého rybízového koláče, ze kterého se stal naprosto dokonalý rybízový crumble neboli drobenkový koláč! ...
Hned prvním soustem se přeneste do dětství, na koupaliště, kde po pročachtaném odpoledni dostanete od mámy nanuka Míšu Původně tento recept neměl vůbec spatřit světlo světa (blogu). Byla to jedna velká improvizace, kdy jsem si dopoledne před obědem u rodičů vzpomněla, že ty jahody už do neděle...
Jedna z nejoblíbenějších svačin mých dětských let si více než zaslouží svou bezlepkovou a nízkosacharidovou verzi pro všechny, kteří se vyhýbají mouce, ale zároveň si chtějí připomenout dětská léta. Nebudete věřit, ale bez mouky jsou pizza šneci ještě o chlup lepší než ti moji milovaní ze školní kantýny!...
Recept, který vznikl už v létě, ale doposud mi zdobil jen sociální sítě. Nyní konečně zdobí i můj blog :). Teď už mi nezbývá, než se jen rozplývat nad fotkami lahodné a slaďoučké galletky, kterou jsem připravila loni v srpnu. A už teď se těším na to, až si tuhle galettku v létě opět připravím....
Inspirace na zpracování letní úrody není nikdy dost a tak sem pro vás zase jednu přidávám. Tentokrát na lahodný a vláčný třešňový koláč, který se u nás stal zatím nejoblíbenějším cukrfree dezertem letošního léta! Co já se vám za svůj život najedla třešní! Pamatuju si nájezdy na babiččin...
Že prý bez kávy a kakaa to nebude ono? Kdepak! Tohle jahodové tiramisu s voňavou vanilkou zachutná i těm nejzarytějším milovníkům klasiky! “Ty už vůbec neděláš recepty!” slýchávám docela často. A máte pravdu. Původně to začalo recepty, ale pak se přidaly workshopy, eshop, program...
Víc než slaďoučky cukrfree dezert, připomínají tyhle kokosové koule malé duhové drahokamy a chutnají naprosto božsky! Po delší, nebo spíše opravdu dlouhé době, přicházím s dalším receptem. Tedy několik receptů tu mám už od února rozepsaných, ale po návratu z Austrálie to bylo kolem celé...
Vyzkoušejte jedno z nejoblíbenějších jídel mého dětství – kuře na paprice, neboli kuřátkovou omáčku se třemi druhy papriky. Jinak se jí totiž u nás říkat nesmělo! Moje mladší ségra totiž tehdy NENÁVIDĚLA kuře na paprice. Jakmile bylo k obědu, musela jí mamča připravit něco extra, třeba...
Vypadá sladce, ale není v ní ani zrnko přidaného cukru. Vypadá moučně, ale ani mouka v ní není, co je to? Přece mramorová cukrfree bábovka! Dáte si? I když recepty byly vlastně tím, čím to všechno začalo, docela mě mrzí, že jsou teď tím, na co se už moc času nedostává. Po kuchařkách přišly...
Přelom listopadu a prosince je období, kdy je ještě brzo připravovat vánoční cukrfree cukroví a pozdě na hruškový koláč, protože přelom listopadu a prosince je už tradičně časem perníku! Přesně před třemi lety jsem na blog přidala recept na dvoubarevný perník, který se lišil od toho letošního...
Jablečný štrúdl byl jedním z mých nejoblíbenějších dezertů, které jsem si myslela, že nikdy nebudu schopná vyrobit v cukrfree verzi, aby se té originální alespoň trošku podobala. Nikdy jsem neměla větší radost z toho, že jsem byla úplně vedle! Při rozhovorech často dostávám dotazy, jak moje...
Oficiálně vyhlašuji kandidáta na nejlepší cukrfree koláč letošního roku – ten je jak jinak než z tvarohu, máku a švestek. No řekněte sami, nevypadá božsky? Po loňském mega úspěchu hruškového koláče, je tu zbrusu nový, voňavoučký švestkový koláč, jak jinak než s mákem a tvarohem,...
A aby těch koláčů nebylo málo, přidávám recept na další – tentokrát ten nejčokoládovější se slaďoučkými ostružinami! Je docela sranda pozorovat, jak vypadají recepty, které vzniknou ve spolupráci s někým (několik posledních slaných receptů), a které dělám sama, protože chci –...
Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.
Diskuzní příspěvek byl smazán a autorovi odeslán informativní e-mail.