Pro sledování blogů se musíš přihlásit.
Pokud nemáš účet, zaregistruj se.
Batohy už dávno nejsou pouze sportovním doplňkem či nezbytným zavazadlem pro studenty. V dnešní době jsou stylové dámské batohy běžnou součástí módního světa a dají se nosit i k šatům, přičemž dokážou...
Rok 2023 byl pro značku PRM rokem zásadních změn a úspěchů, které upevnily její postavení na trhu luxusního streetwearu a high-fashion módy. Otevření prvního konceptu prodejny PRM ve Varšavě, v prestižní...
Připoj se k nám a SLEDUJ své OBLÍBENÉ BLOGY, piš PRO BLOGERKY, získej hodnotné dárky či pozvání na zajímavá setkání a buď součástí největšího dynamického obsahu. Stačí se jen zaregistrovat...
Taky máte tak rádi jemné omáčky? Tento recept na dýňové kari s kuřecím masem, cizrnou, dýní a kokosovým mlékem je výjimečný svou kombinací chutí a vůní, které se navzájem krásně doplňují a dodávají pokrmu jedinečný exotický nádech. Jemná chuť kuřecího masa je obohacena o sladkost dýně, jemně oříškovou...
Máte chuť na opravdovou láhůdku z fazolí, kterou si připravíte během pár minut? Tyto naše kovbojské fazole si zamilujete jako skvělou jednoduchou večeři, nebo i snadný oběd. Kovbojské fazole si připravíme bez masa, ale pokud si na nich chcete pochutnat i s ním, můžete do základního receptu přihodit...
Bábovek není nikdy dost. Cuketová bábovka je skvělým řešením, jak se zbavit nějakých těch zbytků cuket a zároveň nasytit hladové krky bažící po sladkém. Šťavnatá cuketová bábovka s pistáciemi navíc ještě naprosto báječně křupe. Její příprava vám zabere pár minut a odměnou bude fakt echt labůžo....
Domácí játrové knedlíčky jsou pro mě opravdovou třešničkou na dortu a totální delikatesou, která se v polévce může objevit. My si teď ukážeme, jak si takové jemné domácí játrové knedlíčky připravit a jak to udělat, aby byly buď krásně kulaté velké, nebo naopak spíše malé a nadýchané. The post...
Máte chuť na jednoduché a lahodné jídlo z pár ingrediencí? Brambory na kyselo jsou takovou možná až zapomenutou klasikou, která je naprosto výtečná! Na brambory na kyselo budete potřebovat doslova pár ingrediencí a výsledek bude možná až překvapivě dobrý. The post Brambory na kyselo appeared...
Milujete netradiční chutě? Pečené maso se zelím a dýní a mrkví je naprostá lahoda, které se vůbec nemusíte bát. Pojďte ji vyzkoušet. Pečené maso se zelím, dýní a mrkví je opět jeden takový eintopf, kdy vše lehce připravíte, nahodíte do pekáčku a necháte napospas. The post Pečené maso se zelím...
Cheesecake [čízkejk] je naší milovanou sladkou dobrůtkou, kterou zbožňujeme jak v klasické pečené podobě, tak třeba i ve formě nepečené. Nyní vám představujeme cheesecake ze sýru cottage, který je totálním bílkovinovým pokladem. Cheesecake ze sýru cottage si zamilujete. Korpus z křupavých oříšků,...
Dršťková polévka z hlívy ústřičné je báječnou bezmasou alternativou, pokud zrovna nemáte po ruce skutečné dršťky. Její příprava je hračka. Dršťková polévka z hlívy ústřičné je součástí naší skvělé Velké polévkové bichle, kde podobných receptů najdete ještě 179. 🙂 Jelikož z kuchařky příliš mnoho...
Milujete luštěniny? Pokud jste lehce na pochybách, věřte že tento jednoduchý a lahodný čočkový dhal s rýží vám ukáže jak mohou být luštěniny geniálně dobré. Luštěniny jsou zdravé, luštěniny bychom měli konzumovat co nejčastějši… Co ale když vám úplně nejdou přes ústa? A že nás takových je....
Vepřová krkovice se švestkovou omáčkou je dokonalou grilovací, ale nejen grilovací lahůdkou, kterou si můžeme zpestřit babí léto. Vepřová krkovice se švestkovou omáčkou je vlastně takovou variací na náš hit z Velké prázdninové bichle – krkovici ve švestkové marinádě. Užijeme si naplno chuť...
Také milujete dobroty z jednoho hrnce či pekáčku? Vepřové kotlety na smetaně s houbami a bramborem jsou takovou podzimní srdcovkou, která vás bude bavit. Vepřové kotlety na smetaně s houbami a bramborem jsou chuťově velmi jemné a právě díky houbám naprosto neodolatelné. The post Vepřové kotlety...
Skoleboller neboli norské sladké školní houstičky jsou pro mě vlastně takovou srdcovkou. V Norsku, kde jsme trávili spoustu času, je najdete v každém obchodě nebo kavárně. Upřímně si nedovedu představit, že bych skolleboller zadělávala denodenně, nebo se jimi krmila z obchodu. Jde totiž o velmi...
Osvěžující záležitost, kterou si připravíme za pár minut – přesně takové je kuře na citronech a rozmarýnu a věřte, že tu intenzivní kyselou chuť si zamilujete. Pro konzervativní strávníky citronů doporučuji citron dávkovat postupně a případně navyšovat.Kuře na citronech a rozmarýnu v sobě...
Je to rychlé a jasné jako facka – tato plněná omeleta se šunkou, sýrem a špenátem je totální šťavnatá lahůdka, kterou si připravíte za pár minut. Vždycky se mi vyplatilo držet se základní rovnice úspěšného vaření: jednoduchost + kvalitní ingredience + moc to nekomplikovat = dobrota...
Nanuky, sorbety, semifredda, tříště a ještě mnoho dalšího nás zachraňuje v letních dnech. Co když ale nestíháte a chcete něco připravit raz dva? Mražené jogurtové jednohubky jsou tu! Mražené jogurtové jednohubky připravíte za pár chvilek a budete na ně potřebovat jen pár ingrediencí. The post...
Máte chuť na opravdovou delikatesu z grilu nebo minutku z pánve? Hovězí steak na guatemalský způsob je bezvadnou volbou. Pokud si říkáte, proč jsem recept nazvala hovězí steak na guatemalský způsob, důvod je vlastně velmi jednoduchý. Tato lahůdka je pro mě vzpomínkou na doby, kdy jsme ještě cestovali...
Pro spoustu lidí jsou kynuté ovocné knedlíky symbolem letní pohody a prázdnin. I já to tak mám. Ale možná ještě větší radost z nich mám, když je objevím v mrazáku v zimních dnech. Léto je pak najednou zpět v plné síle a to i když za oknem sněží. Troška trpělivost, nějaké to kynutí a za necelé tři...
Honí vás hlad jako vlk a potřebujete se najíst něčeho skvělého a lahodného? Což si připravit kuřecí stir-fry s pórkem? Kuřecí stir-fry s pórkem si připravíte doslova během pár minut. Budeme se totiž držet tradice metody stir-fry. A o co že jde? Stir-fry pochází z Číny a jde o velmi rychlou přípravu...
Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.
Diskuzní příspěvek byl smazán a autorovi odeslán informativní e-mail.