Znáte někoho, kdo nemá rád jídlo? My tedy ne! :) Když je jídlo lahodné, zajímavé, výrazné a zapamatovatelné, je to paráda. Když navíc ještě vypadá úžasně, často nám dochází slova a polykáme sliny. Našli jsme pro vás 5 zahraničních food blogů u jejichž prohlížení budete polykat opravdu často. Možná si k tomu raději rovnou udělejte svačinku. :)
Milujete jednoduché recepty? Miminalist Baker je výtvorem kulinářského dua Johna a Kate, kteří opravdu vědí, co je dobré. Pokud se budete inspirovat na jejich blogu, nemusíte se obávat složitých hodinových receptů, na které potřebujete minimálně 20 surovin. Minimalističtí kuchaři vás naučí, jak připravit delikatesu během půl hodinky a držet se okolo 10 ingrediencí. Tenhle food blog má pointu a zatraceně dobrý obsah. :)
Gina Homolka vyrostla na Long Islandu a jejím hlavním heslem je "Cvičení + vyvážená strava + dobrý spánek = šťastný život". Nejen, že je skvělá kuchařka, fotografie jejího jídla vypadají tak skvěle, že vám rozdovádějí chuťové buňky, ale Gina má také skvělý smysl pro humor. Nedávno například vařila podle receptu z kuchařky, která se jmenuje 50 Shades of Chicken a je skutečnou parodií na 50 odstínů šedi.
V roce 2012 se Lexi rozhodla změnit svůj životní styl. Začala cvičit a upravila jídelníček. O rok později se zrodil blog Lexi's clean kitchen. Blogerka nemá žádnou specifickou dietu, a proto na jejím blogu naleznete spoustu gluten-free, diary-free, paleo-friendly, sugar-free, soy-free nebo veganských a vegetariánských receptů. Velkou výhodou je, že u každého receptu hned vidíte, do jaké kategorie se řadí. Přehlednost nade vše. :)
Anya Kassoff se narodila a vyrostla v Rusku, ale nyní žije na Floridě. Věří, že ta nejzdravější jídla jsou zároveň ta nejchutnější. U jejích receptů je to rozhodně pravda. Fotky krásně naaranžovaných pokrmů má na starosti její starší dcera a musíme uznat, že to zvládá brilantně. Anya vaří velmi neobvyklá, ale úžasná jídla, která jsou velmi často inspirovaná jejím dětstvím v Rusku.
Erin Alderson si říká Ella. Poté, co její tatínek prodělal infarkt, rozloučila se s fast foody a nezdravým jídlem, skoncovala s masem a zaměřila se na vegetariánskou kuchyni. Ella nevěří v počítání kalorií, podle ní je jedinou správnou cestou pohyb a zdravá strava. Nad fotografiemi jejích receptů se musí pozastavit i každý masožrout. :)
Zdroj úvodní foto: minimalistbaker.com