V CHUTNÁ TO na grilu se opět utkaly dvě známé youtuberky. Tentokrát Carrie Kirsten a Anna Sulc. Co měly uvařit a jak se jim to povedlo?
Pro holky bylo grilování tak trochu premiéra, šly do toho ale s odvahou a chopily se vařečky s pozitivitou a skvělou náladou. V momentě, kdy se pustily do vaření, ze dvou kamarádek se náhle staly bojovnice o nejlepší jídlo na grilu. Popichování a pošťuchování doprovázely vtípky a odlišné názory a youtuberky si šly tvrdě za svým. Do soutěživé nálady dostaly i Pavla Cejnara a Davida Izáka, kteří se rozdělili do dvou týmů a každý asistoval u jednoho grilu.A protože soutěživost je do jisté míry dobrá vlastnost, výsledky byly naprosto famózní. Nad talíři s krevetovými špagetami se sbíhali sliny nejen štábu, ale i samotným "kuchařkám". Carrie se dokonce svěřila, že měla za to, že tam něco "odšmrdlá" a na video bude předstírat, že je to dobrý. Samotnou ji překvapilo, jak jí všechno co ugrilovala opravdu chutná.Carrie a Anička jsou důkazem, že ugrilovat parádní menu dokáže opravdu každý, i bez předchozích zkušeností a nemusí to být jen obyčejný, marinovaný kus masa. Takový grilovaný ananas je i pro začátečníky a holky si skvěle poradily i s krevetami a těstovinami.Komu se jídlo povedlo lépe a jaké nové výrazy pochytal Pavel, se dozvíte v novém díle Chutná to na grilu! :)