Ve výzvě se zeleninovými chipsy Tretter's jsme hledali vítěznou chuť. 10 blogerek dostalo možnost ochutnat všechny druhy, které jsou momentálně k dostání a vybrat z nich tu nejlepší. Jak jim nakonec chutnaly, která příchuť byla hodnocena nejlépe a kdo napsal vítězný článek a získá pořádný balík této křupavé pochutiny?
Zeleninové chipsy Tretter's vznikly před třinácti lety v pražském Tretter's Baru, kde se podávaly jako pochutina k drinkům, s postupem času se ale dostaly i do samostatného prodeje. Vůbec první příchutí byla řepa a celer s provensálským kořením, která stále patří mezi oblíbené varianty.
Nyní si ale můžeme pochutnat na pěti různých příchutích a dvou kombinacích zeleniny. Kdo není nadšencem řepy a celeru, může vyzkoušet mrkev a pastiňák.Tyto chipsy si mohou vychutnat i lidé, kteří drží bezlepkovou dietu nebo mají přímo celiakii, jsou totiž přirozeně bezlepkové a navíc narozdíl od brambůrků neobsahují škrob.Foto: moje-male-radosti.blogspot.com
My jsme s těmito chipsy připravili výzvu, v rámci které měly blogerky zvolit svou nejoblíbenější příchuť a zapracovat ji do článku. Nejlepší článek bude odměněn pořádným balíkem Tretter's. Jak blogerkám chipsy zachutnaly a ke komu výhra poputuje?
"Jsem člověk, který hrozně rád zkouší nové věci (a jídla) takže jsem se nemohla držet stranou ani když jsem dostala možnost ochutnat zeleninové chipsy Tretter´s a pomoci vybrat tu nejlepší příchuť." píše blogerka Angee.Foto: naskokvkuchyni.cz
"A před tím než vám konečně odhalím ty, které jsou podle mě úplně nejlepší, zmíním se ještě o kombinaci řepa, celer a mořská sůl. Na ně jsem byla zvědavá asi nejvíc, protože byly hodnoceny jako úplně ty nejoblíbenější. Byly fakt super a chutnaly asi úplně nejlépe. Teda pardon. Chutnaly by úplně nejlépe nebýt chipsů mrkev a pastiňák s příchutí pepř a sůl. To bylo totiž úplně to nejlepší!!" uzavírá Angee své hodnocení jasnou volbou.
"Je fajn, že se výrobci snaží na trh přijít vždy s něčím novým. Ono to chce někdy čas, než si člověk k nim najde cestu, tak jak já. :)" Radí blogerka Nicole.Foto: terripeterk.com
"Pokud chcete vyzkoušet alespoň jedny, já osobně bych vám doporučila s příchutí balsamico. Oslovily mě už od počátku, kdy jsem je ochutnala a zůstaly moje nejoblíbenější." Hodnotila autorka blogu Terri Peterk.Foto: terripeterk.com
"Tretter’s chipsy jsem už kdysi dávno vyzkoušela, ale od té doby výrazně rozšířili sortiment. Oblíbená kombinace řepy a celeru dostala různé nové příchutě jako například cheddar, provensálské bylinky, balsamico, obměnou pak je mrkev s pastiňákem. To co ale mojí pozornost vedle té hory zeleniny upoutalo nejvíc, bylo vepřové. Jedno klasicky se solí a druhé vytuňené křenem." Pozastavuje se nad novinkou od Tretter's blogerka Daniela.
Některé blogerky si dokonce přizvaly na pomoc rodinu či kamarády, a tak poskytly svým čtenářům názor nejen svůj, ale i svých blízkých.
"Abych nemusela rozhodovat o výsledné chuti sama, pozvala jsem si k tomu rodinné příslušníky a společně jsme chipsy ochutnávali. Nejvíce rozporů vyvolali Tretter’s vepřové křupky. Je to s nimi jako s koriandrem. Buď je milujete nebo nenávidíte. Musím ale říci, že u většiny členů rodiny zvítězili Tretter’s řepa a celer s příchutí provence." Prozradila Romča z Na Skok v kuchyni.Foto: naskokvkuchyni.cz
"Pokud mám vyzdvihnout jednu z příchutí, bude to BALSAMICO. Ta mírně nakyslá chuť vytvářela se sladkostí řepy kombinaci, která mě zaujala nejvíce." Uzavřela své ochutnávání blogerka Míša.
"Jako poslední na řadu přišla pro mne druhá novinka a to mrkev&pastiňák. A jak už můžete tušit, tak právě tato příchuť se pro mne stala jasnou a bezkonkurenční jedničkou. Snad i s hvězdičkou. Chipsy mají krásný podlouhlý tvar a zde si asi nejvíc z veškeré zeleniny zachovala mrkev i svou původní vůni a chuť. Výrobci také dokonale vybrali jen lehké koření ve formě pepře a soli, které rozhodně nic nezkazí." Píše autorka blogu Modemalist.Foto: modemalist.blogspot.com
"Ze všech zeleninových chipsů, co jsem kdy zkoušela, ať už mé domácí nebo kupované od konkurenčních značek, pro mne tato firma na celé čáře zvítězila. Přízeň si také zachová tím, že je českým výrobkem, ale také hlavně tím, že ukazuje svou kvalitu a dokonalost od obalu k samotnému výrobku. Takže pokud ještě váháte, tak ihned přestaňte, a ty penízky jednou do této dobroty investujte. A uvidíte, že jste rozhodně chybu neudělali." Dodává blogerka.Foto: modemalist.blogspot.com
Ve výsledku se tedy u blogerek stala jasným vítězem příchuť Mrkev a pastiňák - Pepř a sůl.
Vítězkou výzvy a autorkou nejlepšího článku se stala Míša z blogu Modemalist. Gratulujeme! :)