24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Výlet do Prahy atd.

29.08.2013
Zrzunka
Blogerky mě značí pod přezdívkou "Zrzunka", ale jinak jsem Kamča, je mi šestnáct let, studuju zdravotnickou školu a miluju vaření a zdravý životní styl!

A další recepty!:)

Jely jsme do Ikei, a při té příležitosti v Praze navštívily blogového kamaráda :) tak jsem pekla!

Cuketové muffiny

nejdříve si na jemném struhadle nastrouháme cuketu, necháme ji chvilku odstát, aby se z ní uvolnila voda :) pak přidáme mouku, med, tvaroh, prášek do pečiva, vajíčko, pořádně promícháme a rozdělíme do formiček. Dáme péct do trouby na 180°C. 

Zbytek těsta jsem šoupla do formy a vylezl z toho krásný bochánek! 

Medové sušenky:

Změklé máslo s medem vyšleháme do krémova, poté zašleháme vejce a nekonec mouku smíchanou s kypřícím práškem a skořicí. Těsto klademe pomocí lžíce na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme při 180°C asi 10 minut. 

Zbytek těsta jsem smíchala s tvarohem a měla jsem supr svačinku!

Sojové blondies:

nejprve si přes noc namočíme sóju (cizrnu, fazole), ráno dopustíme vodu a vaříme asi dvě hodiny (soja stejně nezměkne:D). Uvařenou sóju rozmixujeme s banánem, mlékem a cukrem, přimícháme prášek do pečiva, hrst nasekané čokolády (která chutná rozteklá v těstě naprosto skvěle), mouku a důkladně promícháme. Pak už jen plníme koláčovou formu vyloženou pečícím papírem a pečeme zhruba 60 minut.

A na závěr super tip :) miluju čaje, ale přes léto mi ty horké moc nejely, tak jsem se naučila dělat ledové. Stačí do sklenice nalít vodu, dát do ni sáček a nechat patnáct minut louhovat! :) Pak osladit jak máte rádi, přidat třeba mátu a limetku, mm

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Zrzunka

Blogerky mě značí pod přezdívkou "Zrzunka", ale jinak jsem Kamča, je mi šestnáct let, studuju zdravotnickou školu a miluju vaření a zdravý životní styl!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.