24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Sharlota - milovaná a nenáviděná

12.04.2017
Barbora Volfová
Připravuji pro vás inspirativní rozhovory a nejen ty :)

Další rozhovor je tu a tentokrát s mladou raperkou Sharlotou. Jak reagovali spolužáci na její úspěch? Setkává se Sharlot často s negativními názory např. na její extravagantní oblékání? Kde se vidí za 10 let? To vše a mnohem víc se dozvíš v následujícím rozhovoru. :)

Kdo je Sharlota?
Sharlota se nedá moc zaškatulkovat, proto i popis mě samotné je těžký dát dohromady, jsem emočně nestálá, ale převažuje ve mě veselá pozitivní energie, kterou se snažím přenášet na lidi okolo. Jsem dvacetiletá holka co dělá co jí baví, snaží se chovat tak, aby se za sebe nemusela stydět. Jsem ta, co se snaží zůstat sama sebou i přes tlak, který na ni většina lidí vyvíjí, aby se chovala a oblíkala jinak a dělala to, co chce většina. Sharlota je definice sama o sobě. A jsem ráda že většina lidí už ví kdo nebo jaká Šarlota je.

Tři věci, které Tě charakterizují?
Mě nedokážou charakterizovat pouze 3 věci, to prostě nejde (citlivá,veselá,milující)

Jaké jsou Tvé životní mezníky?
Rozvod rodičů,nástup do skupiny Blakkwood Records, rozchod s bývalým přitelem RD, můj nynější vztah.

Tvůj největší pracovní úspěch?
Myslím, že ten má každý umělec pořád před sebou a je to to co ho žene pokračovat v tom co dělá. Ale jsem ráda za veškeré rozhovory, díky kterým jsem se fanouškům mohla přiblížit. Jsem ráda za reportáž pro Top star magazín na Primě, také za koncert na Votvíráku pro několik tisíc lidí. Jsem hrdá za Ep Vdova a desku Blakkout. Také za dosahy až 8 mil. na instagramu bez propagace, reklam a manažerů.

Sny, které jsi měla a splnily se? Co děláš pro jejich splnění?
Já neměla sny, spíš takové pomyslné úkoly v hlavě, které jsem chtěla za každou cenu splnit. Všechno jde, když se chce. Nedokáži uvést nic konkrétního.
V "šoubyznysu" se orientuješ, dalo by se říct, už od své puberty. Myslíš si, že Tě to v dospívání ovlivnilo?
Ano samozřejmě, necítím se na svůj věk, není to ale jen tím šoubyznysem, ale i rozvodem rodičů, který mě dost ovlivnil, a kvůli kterému jsem i předčasně dospěla. Od mala jsem se pohybovala s ročníky až o 10 let staršími. Takže jsem celkově byla celá posunutá.

Jak si se vlastně stala raperkou?
Při nástupu do Blakkwoodu, jsem kolem sebe měla jen rapery, tak jsem si řekla proč to nezkusit, vše jsem si v tu dobu zprostředkovala a domluvila sama, byl to takovej hokus pokus, vlna negativity byla velká, ale zase mě dost posunula. Myslím, že to je vidět na mojí nynější tvorbě např. na Blakkoutu, měla bych depresi kdybych se neposouvala a nelepšila, a tím pádem bych to nechtěla dělat, teď jsem ráda že působím v něčem, v čem ženy nejsou tak obvyklé.

Podporovali Tě rodiče v hudbě?
Na stoprocent a ve všem.

Co ve škole, jak na to reagovali kamarádi a spolužáci?
Nerozuměla jsem si se svými vrstevníky a oni nerozuměli mně. Nejen v hudbě, ale i v názorech, v oblíkání ve všem. Na střední to byl boj.

Texty si píšeš sama? Vycházíš ze svého života, z vlastních zkušeností, plánů, snů, apod?
Ano, do teď ano. S pár texty mi pomohl Refew, já jsem mu dala kostru toho co chci říct, a on mi to zveršoval apod. Je těžký sdělovat něco podmětnýho, hlavně v repu, mně je 20 a ještě toho nemám tak odžito, nejsem gangster, nemám žádný drsný zážitky, o který bych se mohla podělit. Proto většina vycházela z toho co dělám a jak na to okolí reaguje, protože nic jiného vlastně denně neřešim.

Když ses stala součástí Blakkwood records jako jediná slečna, potýkala jsi se s "hejty", atd.?
Samozřejmě, jako žena jsem se cpala někam, kam jsem neměla.

Máš skvělou postavu. Chodíš cvičit, jíš zdravě?
Mám super spalování a svalovou pamět, asi takhle. Cvičení mě baví nárazově, většinou cvičím doma a jím co chci.

Chodíš velmi extravagantně oblečená, setkala jsi se s nějakým negativním názorem přímo na ulici?
Jak už jsem psala, potýkám se s tím pořád, někdy je to dost těžké a člověku to zkazí celý den, přitom když vychází z domu, tak se cítí tak free a skvěle.Máš spoustu tetování, jaké bylo první? Má pro tebe každé tetování význam, nebo si necháš vytetovat něco co se ti líbí a nepotřebuješ k tomu "hluboké" významy?
Moje první tetování je vyobrazení mojí sestry Ambry, v mém prvním rapovém klipu Perníková. Veškeré moje tetování má význam a nemám potřebu o tom svět ujištovat.

Na instagramu máš spoustu "odhalujících" fotek, jaký máš vztah k nahotě?
Kladný, beru to jako samozřejmost a přirozenost. Beru to tak, že chyba je ve výchově, rodiče se s dětmi už o sexu nebaví, proto si děti najdou sex samy a jak jinak než jako porno na netu, nedivím se, že pak mají sex a nahotu spojené s vulgaritou. Další věc, fakt, že jsem měla pouze dva partnery, je pro tuto dobu neuvěřitelný, a chápu, že mě většina lidí hází do pytle s dalšíma holkama co se vystavujou, a to i v reálném životě. Když na to máš, tak to ukaž. A to, jak se člověk pak chová v reálu, už je jiná věc.

Jak se vyrovnáváš s negativními a závistivými komentáři?
Ignoruji je, málo co mě už překvapí. Každý ale máme někdy ten den, kdy nás rozbrečí všechno.

Kde se vidíš za 10 let?
Budu dělat co mě baví, a do toho už budu mít založenou rodinu.
Místo, které stojí za to navštívit?
Praha, celkově je úžasná, člověk by jí mohl procházet každý den a neomrzí ho to.

Kniha, která stojí za to přečíst?
Čtu ráda a moc. Různorodé tituly, momentálně hodně komixy. Ústřičkova smutná smrt a další příběhy od Tima Burtona nebo Wilde Oscar - Lady Fuckingham.

Film, který stojí za to vidět?
Do kina chodím každý týden, takže to je dost těžký.) Líbilo se mi ale Nerve: Hra o život. Zajímavá zápletka a hraje tam MGK :))

Oblíbené roční období proč?
Přelom jara a léta, miluju slunce a teplo, ale ne pařáky.))

Co by jsi řekla na závěr?
To, co říkám na konci každého rozhovoru, lidem se totiž musí připomínat pořád, aby měli rádi sami sebe a lidi kolem sebe, a dělali, co mají nejradši.

Jak jsem již psala v nadpisu. Myslím si, že Sharlot je polovinou lidí milovaná a druhou polovinou nenáviděná. Já osobně patřím, k první polovině, což znamená, že já Sharlot "miluju" a obdivuju. V České republice je opravdu málo lidí, kteří jsou si se sebou tak jistí, že si na sebe vezmou cokoliv, co se jim líbí a kašlou na názory a pohrdavé pohledy ostatních. Taky se vám určitě stalo, když jste byli v obchodě a něco se vám hodně líbilo, ale řekli jste si: "To je krásný, ale nikdy bych si to na sebe nevzala". Není to ale škoda? Proč bychom se měli oblíkat a líčit tak, jak se oblíká a líčí většina?     

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Barbora Volfová

Připravuji pro vás inspirativní rozhovory a nejen ty


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.